Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

to wszystko przesto ze jest taki cudny:D jak zobaczyłam ze będzie grał główną role w twilight to odrazu wiedziałam że ten filkm bedzie wspaniały:D:D odrazu kupiłam zmierzch i kolejne części:D:D i skończyłam je czytać w piorunującym tępie:D:D teraz tylko czekam na 4część "przed świtem":D:D robert świetnie grał!!byłam 2 razy w kinie:P tylko pogratulować tak świetnie zagranej roliu:D:D >>>a może ktoś sądzie inaczej>??

zagubiona_w_przestrzeni

Ja też uważam, że był świetny... Przystojny, inteligentny, błyskotliwy... Idealny Edward. Na ekranie potrafi i rozśmieszyć, i wzruszyć.

BohamC

I jak ta sława pomaga.... hymm Dziewczyny tu mówicie że JEST PRZYSTOJNY, CIACHO ITD. a założe się że jutro jak by zaczepił was gość na ulicy o wiele przystojniejszy od Roberta to byście go olały....
Według mnie to on jest Maxymalnie przeciętny jeżeli nie.... brzydki.

zagubiona_w_przestrzeni

Omg. Ja sadzę że to dobry aktor(chociaż w Zmierzchu zagrał powiedzmy nieźle) i że jest przystojny (wiadomo przez przypadek nie został przecież wybrany) chociaż z tego co przeczytałem to dziewczyny zapominały jak się nazywają na widok Edwarda - więc uroda Roberta nie wystarczyła :D.
Napisałem jednak z powodu takiego ,że razi mnie twoja mega pustota :) normalnie krew mnie zalewa jak widzę post napisany przez taką "nieważne:)". Kurde dziewczyno, napisałaś to chyba tylko po to żeby ktoś Cie zjechał.
Więc proszę bardzo. Spełniam Twoje życzenie.
Hmm a może jednak nie:-) udzielę Ci więc rady:
nie pisz takich dennych postów, bo tylko prowokujesz do tego żeby ktoś Cie zjechał - i będzie miał racje. Tyle ode mnie.
Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz :-)

zagubiona_w_przestrzeni

wielbicielka_zmierzc hu - to do tego osobnika jbc :D

maciejejs

taka morda to ja bym sobie tylka nie podtarl ;/

dzemamer

a pytał cie ktoś o zdanie ty wredna kur*o>??:P:P

zagubiona_w_przestrzeni

Ojej.
Jak to przeczytałem to się przeraziłem.
Dziewczyno Ty masz jakiś problem ze swoją osobą ???
Weź się zastanów.

zagubiona_w_przestrzeni

A ja też jestem wielbicielką Zmierzchu, Edwarda i Roberta !! Rob jest śliczny, ja bym go wypatrzyła w tłumie od razu !!

natalia_surawska

A ja kocham Zmierzch, kocham Edwarda, a Pattinsona jako Edwarda... hm. lubię. Ale tylko jako postać filmową, bo uważam, że idealnie pasuje ;)
Poza tym Pattinson mnie wnerwia :D

zagubiona_w_przestrzeni

eee co to są te ":D" jakimś kodem piszesz dziecko to daj od razu klucz do niego

zagubiona_w_przestrzeni

HAHAHAHAHA!!!! Ludzie jak was czytam to padam ze śmiechu, ej Wielbicielko Zmierzchu przeczytałaś wszystkie ksiązki tylko dlatego, że "Robercik" w nim grał. Cholera, jak mi żal takich ludzi! A skąd wiedziałaś, że ten film bedzie dobry? Tylko dlatego, że "Robercik" w nim grał? Daj spokój! Szkoda miejsca na pisanie takich rzeczy! Rozumiem ludZi którym podoba się film, (ech, znam takich), ale żeby specjalnie dla Pattinsona przeczytać wszystkie książki... dziewczyno opanuj się.
Niestey jak wchodzę czasem do Empiku i widze, że na 1 miejscu jest "Zmierzch' (w TOP 10 książek) i że jest napisane "Przepraszamy, chwilowy brak towaru" to widzę, ze jest duzo takich ludzi. Dajcie spokój! Co do twojego pytania na koniec, ja sądze inaczej dałam "Zmierzchowi" 2/10 a Pattinsonowi 6/10, bo źle nie gra, ale dobrze też nie.

użytkownik usunięty
zagubiona_w_przestrzeni

Wielbicielko Zmierzchu prosimy, odstaw maryhę.

zagubiona_w_przestrzeni

Uważam, że Robert wcale nie jest super boski, przystojny ... jest przeciętny, ale owszem w roli Edwarda bardzo mi się podoba, fajnie go ucharakteryzowali, ale mówię, jako osoba prywatna nic specjalnego ;)