Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

wiem że to może głupie pytanie ale strasznie mnie to męczy.
Nie wie może ktoś jakim samochodem jeździ Rob?

Dzięki z góry :)

zuzanka_a

Fiatem 126 p

zuzanka_a

chodziło mi o mądrą odpowiedz ale jak lubisz robić z siebie debila to wszystkiego najlepszego :)

użytkownik usunięty
zuzanka_a

Nie rozumiem czemu uważasz, że odpowiedź Rosie jest niemądra. Przecież była całkowicie poważna.
Nie jestem pewna, ale jak Rob ostatnio u mnie był, to chyba przyjechał właśnie takim samochodem. Jeśli chcesz pewnych informacji, to następnym razem go zapytam. Nie martw się, na pewno nie długo znowu do mnie zawita.

Przy kiosku RU-CHU, gdzie pracuje stał czerwony Fiat 126 p! Nie wiem czym on tam się po ameryce/anglii rozbija, ale w chyba postanowił się przystosować do Polskich realiów. Cenię go za to :)

Rosie_

Tak, dokładnie! Czerwony z takimi niebieskimi plamami tam, gdzie trzeba było odpryskujący lakier zamalować, a nie było czym!
On kupił ten samochód od mojego tatusia!! Za 229,99zł! Pamiętam dokładnie! Bo dał 230zł i z takim gwiazdorskim spojrzeniem, że reszty nie trzeba! Szok! To się chłopak rzucił, a tatuś dodatkowo jeszcze zarobił!

marta123_123

Tak, tak! Zgadza się. O kurczę, 229,99 zł? Naprawde zaszalał. Dobrze muszą mu płacić!

zuzanka_a

Dziękuję, urodziny już miałam ale to nic :)

Rosie_

nie spamić dzieciarnio.

Gdzies w jakims wywiadzie cos o tym mówił. Jak znajdę to wrzuce linka.

Shelby1603

“I’m a lousy driver and always got problems with my ready for the scrap heap-BMW, 1989 model.”

poki co nic mi wiecej nie wiadomo na temat dokładnego modelu tego autka :>

Shelby1603

i zdjęcie:

http://bauergriffinonline.com/2009/04/bfm_enlarged/enlarged-the-colorful-world-o f-nikki-re.php?bfm_index=4

:>

ale czy to jest na 100% samochód Pattinsona to już ręki nie dam sobie uciąć, bo 'bym k*rwa ręki nie miała' :F

Shelby1603

Dzięki Shelby1603 i to chyba Roberta samochód bo w komentarzach ludzie piszą np: Why is Nikki driving Robert Pattinson's BMW?, ale ja również nie jestem pewna. Ja sama nigdzie nie mogłam tego znaleźć więc jeszcze raz dziękuję :*

zuzanka_a

Jego kochane BMW umarło śmiercią naturalną. Po prostu. Teraz podobnież śmiga jakimś audi. Było, w którymś wywiadzie, tylko nie pamiętam, w którym.

Badly

Na tych pierwszych zdjęciach jak obciął włosy był jego samochód- Audi.

zuzanka_a

Czasami moja pamięć mnie zadziwia. Oto zdanie z tegorocznego kwietniowego GQ. "We make it to the car and speed off. Pattinson's old '89 BMW finally died a few weeks ago, so he's been driving this rented Audi S4. It's a total junior-Endeavor-agent-on-the-make ride. We point this out. 'I think my agent does have this car, actually', Pattinson says.'" i link: http://www.robertpattinsononline.com/gallery/displayimage.php?pid=18430&fullsize =1 . Wyjaśnione?