Ten typek jest młodszy odemnie :) Naprawdę nie wydaje mi się ,żeby role w tak "ambitnych" i jakże "inteligentnych" flimach jakim jest Harry potter czy ten cały zmierzch , który jest bardzo przeciętnym horrorem w porównaniu do "Draculi" z 1992 czy "Wywiadu z Wampirem" zrobiły z niego takiego geniusza ekranu... Naprawdę nie wiem co widzą w nim małolaty... Dla mnie to nie jest nikt specjalny ale do wszytskich zakochanych fanek Pattinsona powiem tak : Dziewczyny , znajdźcie sobie własnych chłopaków a nie żyjcie marzeniami ,że Robert Pattinson poprosi , którąś z was o rękę ;P
Droga Shelby , a może powinnam napisać Angelino ( sugeruję po przez twój avatar ,że chcesz być z nią utożsamiana ) ;P hehe " Jak na Twój wiek" , no juz nie przesadzajmy z moim wiekiem , jestem pare miesięcy od niego strasza a nie lat...Z tego mogę wywnioskowac ,że ty musisz być baaardzo młodziutka skoro dla ciebie ktoś kto jest starszy od Pattinsona jest stary..."poziom argumentacji w Twoim poście jest wyjątkowo poniżej przeciętnej " a możesz podać swój argument na to zdanie , bo chyba by wypadało ;) ? No chyba ,że uważasz ,że filmy typu harry potter czy zmierzch to wybitne kino... to gratuluję...
Nie. Jeśli zwracasz się do mnie uzywaj mojego nicka, nie avatara. Nie kombinuj, bo 'za chuda w łydkach na to jestes' ;>
Nawiązałam do wieku, bo sama odniosłaś sie do niego i to na początku swojego postu. Jeśli to teraz takie bez znaczenia to po cóż to napisałaś?
Czy ja stwierdziłam, ze ktoś starszy od Pattinsona jest stary? No chyba nie. Ale jesli ktoś jest w tym wieku < tym bardziej jeśli tak wyraznie to podkresla na wstępie>, powinien moim zdaniem, jesli już zakłada nowy temat, napisać coś w oparciu 'o coś' :] Mimo, że mam około 3 latek mniej i jestem bardzo młodziutka i się ogólnie nie znam, przynajmniej próbuje pisać w taki sposób...
No i dlatego też nie odniosłam się do Twojego postu, bo nie da się stworzyć żadnej merytorycznej odpowiedzi na tego typu stwierdzenia o 'wszystkim i niczym'
Jedyne co mogę powiedzieć to to, że z dużą łatwością przychodzi Ci nadinterpretacja i dopowiadania sobie faktów na podstawie tego, co napisali inni :]
Wporządku Shelby z avatarem Angeliny ;)
"Nie kombinuj, bo 'za chuda w łydkach na to jestes' ;>" To miała chyba być taka twoja metafora , tak ? Bo wątpie byś posiadała wiedzę na temat stanu moich łydek ;) Kombinować mi nikt nie zabroni ;] w tym i ty ;]
"Jeśli to teraz takie bez znaczenia to po cóż to napisałaś?"
Jak zauważyłaś jest to forum internetowe i to jeszcze takie , na którym każdy może dodać dowolny komentarz i zawrzeć w nim co mu sie żywnie podoba. Często owe komentarze są pisane "na spontanie"i wypisuje sie często pierwsze rzeczy jakie przyjdą na myśl. W moim przypadku to była różnica wieku ;).
"Czy ja stwierdziłam, ze ktoś starszy od Pattinsona jest stary?" No fakt nie powiedziałaś tego ale na pierwszy rzut oka po słowach " Jak na Twój wiek" to może przyjść na myśl...
"Mimo, że mam około 3 latek mniej i jestem bardzo młodziutka" No chyba w wieku 20 lat prędzej jesteś "bardzo młodziutka" niż bardzo stara...
"bo nie da się stworzyć żadnej merytorycznej odpowiedzi na tego typu stwierdzenia o 'wszystkim i niczym'" Cóż wybacz ale to jest filmweb a nie wybitna gazeta filmowa z profesjonalnymi recenzjami ;p ,a ja niestety nie jestem krytykiem filmowym , ale to chyba idzie wybaczyć , co ;) Nawiązałam do Draculi i Wywiadu z Wampirem oraz stwerdziłam ,że nastolatki nie powinny popadać w obsesję na jego punkcie bo to chore... Czy to było o wszytskim i o niczym ? A tak w ogole , jeśli nie masz zamiaru odnośic sie do postu to po co go w ogóle komentujesz ?
Ale sie rozpisałam ;p Pozdrawiam ;)
polecam obejrzenie "how to be".Notabene "Nagroda na Międzynarodowym Festiwalu Filmowym w Strasbourgu w kategorii Najlepszy Aktor za rolę Arthura w filmie pt. ,,How To Be'' " piechotą nie chodzi :) zresztą zasłużona.
no bo od kilku lat nie był żadnego romantyka na ekranie, a Orlando Bloom, mimo, że średni to nie grywa miałkich bohaterów a z kolei Depp jest za stary dla dzieciarni
wiń producentów, że dają kasę na taki chłam