Roman PolańskiI

Raymond Roman Thierry Liebling

8,3
15 633 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Roman Polański

Nagle mnóstwo osób zaczęło dawać Polańskiemu niskie noty. Zaczął spadać w rankingach. Ludzie opamiętajcie się! Co wy macie w głowach? Siano? A może nawet gorzej, kompost? Czy on nagle dziś stał się gorszym reżyserem, ponieważ został aresztowany? Żal mi was ludzie.

Divine

No pewnie że jest gorszy bo jest gwałcicielem.

Divine

Reżyserem jest dobrym. Przecież nie wywalę Chinatown z moich ulubionych tylko dlatego, ze został aresztowany za przestępstwo o którym wiadomo już od 30 lat :)
Natomiast nie będę tez płakał z powodu jego własnej głupoty. Po kiego grzyba jechał do Szwajcarii? Na starość chyba mu się w głowie pomieszało.

Motorcycle_Boy

No pewnie że jest gorszy bo jest gwałcicielem.

cezar25_filmweb

przepraszam bardzo jakie masz dowody na to iż on zgwałcił tą dziewczynę?

ludzie oglądają telewizje i uważają się za najmądrzejszych na świecie...

kleministka

dziewczyno, sam się do tego przyznał, więc z czym do ludu?

Binula

nie przyznał się że ją zgwałcił.
ona też mówi że to nie był gwałt.

Motorcycle_Boy

Na TVN 24 mówili, że Polański bardzo często przebywał w Szwajcarii i miał tam nawet rezydencję. Więc nie wiadomo co się stało ...

Divine

Jesteście debilami przecież to nie jest jakiś gorący news!
Skoro wiadomo o tym incydencie od kilkudziesięciu lat to dając mu dziś niską notę przyznajecie się do totalnej nieznajomości ważnych spraw.

A co do tej strony to tu oceniacie jego dokonania i dobre filmy które nakręcił a nie to czy jest dobrym człowiekiem (cholerni chrześcijanie).

Przecież skoro laska która z nim w tedy spała nie ma nic przeciwko temu, to po kij wy to przeżywacie.

KIBA10

Skąd wiesz, że akurat powyżej wypowiadający się są chrześcijanami, a nie np. żydami? Uważaj na słowa, bo ja jestem praktykującym katolikiem i obrażasz mnie i innych chrześcijan. Znalazł się oto kolejny gówniarz co to leczy swoje kompleksy plując na chrześcijaństwo.
Poza tym nie pisze się "w tedy", a "wtedy", analfabeto.
A laska nie ma nic przeciwko temu bo z pewnością dostała sporo zielonych, aby zamknęła dziób.

użytkownik usunięty
Jack_Holborn

Jak na chrześcijanina i to do tego tak praktykującego, nieźle plujesz jadem ;> Może się nie znam, ale tego chrześcijaństwo chyba nie uczy ;>...a może właśnie przede wszystkim :D

Divine

Już to wspomniałem i napomknę raz jeszcze - przerost dewocji nad racjonalną oceną twórczości. Innego wytłumaczenie nie dostrzegam.

Tomasz_P

Tomaszku_P, ja z kolei nie widzę w Twoim poście jakiejkolwiek oceny twórczości Polańskiego, a tym bardziej racjonalnej, podobnie jak nie widzę na tej stronie jakiejś dewocji. Wpisałeś się, podobnie jak Twój poprzednik, wyłącznie po to by dać upust swojemu antychrześcijańskiemu oszołomstwu. Choć idę o zakład, że obaj jesteście ochrzczeni...
Po za tym Divine nie pisał o twórczości Romusia, bądź łaskaw przygasić swoje pieniactwo i to zauważyć.

Jack_Holborn

temat do zamknięcia.

użytkownik usunięty
Divine

Właściwszym pytaniem jest: Co Ty masz z głową ?
Krytykujesz tych, którzy wystawili Polańskiemu niskie noty przez co zaczął spadać w rankingach... sama się do nich zaliczając (oceniłaś go na 1/10).
Co zatem masz w głowie ? "Siano? A może nawet gorzej, kompost?".

Divine

....................