Nagle mnóstwo osób zaczęło dawać Polańskiemu niskie noty. Zaczął spadać w rankingach. Ludzie opamiętajcie się! Co wy macie w głowach? Siano? A może nawet gorzej, kompost? Czy on nagle dziś stał się gorszym reżyserem, ponieważ został aresztowany? Żal mi was ludzie.
Reżyserem jest dobrym. Przecież nie wywalę Chinatown z moich ulubionych tylko dlatego, ze został aresztowany za przestępstwo o którym wiadomo już od 30 lat :)
Natomiast nie będę tez płakał z powodu jego własnej głupoty. Po kiego grzyba jechał do Szwajcarii? Na starość chyba mu się w głowie pomieszało.
przepraszam bardzo jakie masz dowody na to iż on zgwałcił tą dziewczynę?
ludzie oglądają telewizje i uważają się za najmądrzejszych na świecie...
Na TVN 24 mówili, że Polański bardzo często przebywał w Szwajcarii i miał tam nawet rezydencję. Więc nie wiadomo co się stało ...
Jesteście debilami przecież to nie jest jakiś gorący news!
Skoro wiadomo o tym incydencie od kilkudziesięciu lat to dając mu dziś niską notę przyznajecie się do totalnej nieznajomości ważnych spraw.
A co do tej strony to tu oceniacie jego dokonania i dobre filmy które nakręcił a nie to czy jest dobrym człowiekiem (cholerni chrześcijanie).
Przecież skoro laska która z nim w tedy spała nie ma nic przeciwko temu, to po kij wy to przeżywacie.
Skąd wiesz, że akurat powyżej wypowiadający się są chrześcijanami, a nie np. żydami? Uważaj na słowa, bo ja jestem praktykującym katolikiem i obrażasz mnie i innych chrześcijan. Znalazł się oto kolejny gówniarz co to leczy swoje kompleksy plując na chrześcijaństwo.
Poza tym nie pisze się "w tedy", a "wtedy", analfabeto.
A laska nie ma nic przeciwko temu bo z pewnością dostała sporo zielonych, aby zamknęła dziób.
Jak na chrześcijanina i to do tego tak praktykującego, nieźle plujesz jadem ;> Może się nie znam, ale tego chrześcijaństwo chyba nie uczy ;>...a może właśnie przede wszystkim :D
Już to wspomniałem i napomknę raz jeszcze - przerost dewocji nad racjonalną oceną twórczości. Innego wytłumaczenie nie dostrzegam.
Tomaszku_P, ja z kolei nie widzę w Twoim poście jakiejkolwiek oceny twórczości Polańskiego, a tym bardziej racjonalnej, podobnie jak nie widzę na tej stronie jakiejś dewocji. Wpisałeś się, podobnie jak Twój poprzednik, wyłącznie po to by dać upust swojemu antychrześcijańskiemu oszołomstwu. Choć idę o zakład, że obaj jesteście ochrzczeni...
Po za tym Divine nie pisał o twórczości Romusia, bądź łaskaw przygasić swoje pieniactwo i to zauważyć.
Właściwszym pytaniem jest: Co Ty masz z głową ?
Krytykujesz tych, którzy wystawili Polańskiemu niskie noty przez co zaczął spadać w rankingach... sama się do nich zaliczając (oceniłaś go na 1/10).
Co zatem masz w głowie ? "Siano? A może nawet gorzej, kompost?".