Ten aktor ma ode mnie 1/10, za co ? Za to, że nie umie grać, totalny błazen. Carrey jest już lepszy, mimo, że oboje są dla mnie debilami do potęgi entej. Atkinson znajduję się wyżej od Keitela albo Bogarta ? Ten ranking to jest jeden wielki SHIT. Ludzie zróbmy coś z tym bo za niedługo Depp wleci na 5 miejsce,Pitt do top10 , a wszyscy tacy jak Hackman,Keitel spadną jeszcze niżej.
Elias, jeśli oprócz "Jasia Fasoli" nie widziałeś Atkinsona w innej roli, to być może mylisz postać którą kreuje z nim samym. Spróbuj z "Czarną Żmiją" a zobaczysz, jak różny potrafi być.
Czym ty jesteś człowieku krytykiem aktorem ???;]
haha
Zwykłym dupkiem idź oglądaj sobie filmy dla pięciolatków a nie obrażasz bardzo dobrych aktorów
Komedia jest po to żeby sie śmiać Rowan robi świetne miny
A poza tym większość w Mr Been jest bez słów i śmieszy !!
Nie będę się więcej rozpisywał bo szkoda słów!!
"Ten aktor ma ode mnie 1/10, za co ? Za to, że nie umie grać, totalny błazen."
Ciekawi mnie tylko ile filmow z nim widziales. On jest typowym aktorem komediowym i znakomicie sie wywiazuje ze swojego zadania
"Carrey jest już lepszy, mimo, że oboje są dla mnie debilami do potęgi entej. "
Bo co? Bo gra w komediach? Bo wg ciebie robi idiotyczne miny?(choc dla mnie sa rewelacyjne, zreszta jak sam Jim) Zalosne, ale dla ciebie chyba kazdy aktor komediowy jest blaznem
"Atkinson znajduję się wyżej od Keitela albo Bogarta ?"
Straszne!! Chyba sie pozyletkuje
"Ten ranking to jest jeden wielki SHIT. "
Pisales juz to 9788976845 razy, jak tak ci sie nie podoba to nie komentuj
"Ludzie zróbmy coś z tym bo za niedługo Depp wleci na 5 miejsce,Pitt do top10"
I co. I co sie stanie jak Depp i Pitt beda w top10. Zarowno jeden jak i drugi sa swietnymi aktorami, obaj potrafia grac rozne role, i ciekaw jestem dlaczego tak ich nie lubisz
"wszyscy tacy jak Hackman,Keitel spadną jeszcze niżej."
Spadna i tak, i tak, wiec tutaj nie dramatyzuj. A nawet jesli wpadna do topu to co sie stanie? Nic. Po prostu tam beda i kropka.
Mam jednak szczera nadzieje ze do tego topu wejda, jesli przez to przestaniesz wypisywac te brednie
Wiecie co Wam powiem? Atkinson jest bardzo dobrym aktorem :)
Robienie z siebie błazna jest wieeelką sztuką :)
To nie jest tak, że przychodzi pierwszy lepszy i zagra np. takiego Jasia Fasolę. Trzema umieć to zrobić w odpowiedni sposób :)
Takie jesy moje zdanie na temat Atkinsona :)
ten portal powinien być od 18 lat...
A tak moim zdaniem Rowan jest świetnym aktorem, czytałem że w realu jest poważnym człowiekiem, a ludzie myslą że zawsze jest takim błaznem. Ode mnie 10/10, to wielka sztuka zagrać kogoś kim się w rzeczywistości nie jest :0
Dokładnie. Ja bym jeszcze dodał, że sam Rowan uważa się za potwornego nudziarza. Wg mnie jest
człowiekiem bardzo stonowanym http://www.youtube.com/watch?v=-Gr0Fa_QPNU&feature=fvst Jak dla
mnie aktor geniusz. Ciekawe kiedy ujrzymy Johnny English 2.
Zgadzam się z 5476. Niektórzy już zaczynają pisać, zanim jeszcze pomyślą. A moim zdaniem Rowan Atkinson jest świetnym aktorem. To że tobie on nie przypadł do gustu, nie znaczy że możesz go wyzywać od debili. Wypadałoby zachować choć trochę kultury.
Chłopcze, nie wypowiadaj się na temat, w którym nie masz zielonego pojęcia.
Co ty, u licha, wiesz o grze Atkinsona? Skąd go znasz? Z twojej wypowiedzi widać na kilometr, że tylko z Jasia Fasoli. Czyli, za przeproszeniem, guzik wiesz o tym aktorze.
Widziałeś kreację Atkinsona w Czarnej Żmii? W Johny Englishu? W Cienkiej Niebieskiej Linii? W Wyścigu Szczurów? Czy widziałeś go w którejkolwiek z ról, poza Jasiem Fasolą? Nie? Więc się nie wypowiadaj.
A propos Carreya - chociaż w większości filmów pajacuje, to jak dla mnie w filmie "Truman Show" udowodnił, że potrafi grać. Szkoda tylko, że nigdzie indziej.
Nigdzie indziej? :lol:
Telemaniak, Zakochany bez pamięci, Majestic, Człowiek z księżyca - tu też ;)
Zanim coś napiszesz, obejrzyj choć trochę filmów z Rowanem Atkinsonem. I nie mówię tu o "Wyścigu szczurów", czy "Cienkiej niebieskiej linii".. A taki na przykład "Dead on Time", zupełnie nie śmieszne, powiedziałbym dramatyczne, a poradził sobie świetnie. Bardzo go szanuję, jako aktora i komika.
Poza Jasiem Fasolą (Który według mnie jest świetny) powinnaś/powinieneś obejrzeć inne filmy z tym aktorem.
Każdy ma prawo do swojej oceny pod warunkiem że nie obraża przy tym innych - nie widze potrzeby by nazywać Atkinsona i Carrey'a debilami. Zachowajmy w sobie choć resztki kultury. Zgadzam się z tym co powiedziała KaSiAxD. Po tego typu opiniach można wyciągnąć parę wniosków dotyczących inteligencji ich autorów. Pozdrawiam - Astral3
Hmm,.. Moim zdaniem jest świetnym aktorem... oryginalnym.
Nie każdy aktor nadaje się do takich ról w których zagrał Atkinson.
Po prostu trzeba mieć talent do komedii
Atkinson ma świetne poczucie humoru, ludzie narzekają, że gra durnego Jasia Fasolę, ale nie znają Czarnej Żmiji, która jest fantastyczna
albo a "Maybe Baby" gdzie gra epizodyczną ale za to jaką rolę ginekologa :D
http://www.youtube.com/watch?v=El2xFPDrNII
Już za samą kreację w "Czarnej Żmii" Atkinson ma zapewnione miejsce w czołówce najlepszych komików kina, reszta jego ról to również potwierdzenie o jego świetnej grze aktorskiej.
hehe dziecko uwierzyło że tak jak ktoś gra, to taki jest naprawdę...
a to jest właśnie prawdziwa umiejętność grania. Rowan ma TALENT ;)