Rumer Willis

Rumer Glenn Willis

6,4
773 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rumer Willis

FANI DON'T CLICK! Boże... Jak ona wygląda? Nos mały krzywy , wargi napchane pontonem i zmniejszone pięciokrotnie , gęba jak stara baba ,oczy jak dwa kibole ,a ryj ma jak krowa [przepraszam mućki!] Po kim ona to ma ja się pytam? Przecież Demi More jest bardzo ładną kobietą!

dodsab

corka listonosza... cycki juz poprawione, ale z twarza tak latwo nie pojdzie :D

dodsab

Nie moge sie nadziwic jaka ludzie maja sadystyczna przyjemnosc z wytykania innym wad urody. Ocena wygladu pod katem pasowania do roli, nawet ogolna - przyjme. Ale obrazanie, wymyslanie nowych epitetow, ktorych poetyckim jezykiem nazwac nie mozna to przesada. Po co zakladasz watek o niczym? SMIECISZ NA FORUM. Nie masz znajomych,z ktorymi tak wybitnie ciekawymi przemysleniami mozesz sie podzielic? Poszukaj ich zatem na zlocie pieknych, bo widac, ze brzydkich zniesc nie mozesz. Jestes zwyczajnie spolecznie uposledzony.Milej masturbacji przy kolejnej czesci Harrego Pottera.

dodsab

Ona jest aktorką, nie oceniamy jej więc po wyglądzie, ale po umiejętnościach aktorskich.
Rozumiem, że większość tutaj zna tylko seksowne laski z telewizji, ale niestety - brzydkie/średnie dziewczyny TEŻ MAJĄ PRAWO WYSTĘPOWAĆ

dodsab

ja też uważam że jest kaszalotem i bez znanego nazwiska i wpływawych rodziców nie zwróciłby na nią uwagi nawet pies z kulawą nogą już nie mówiąc o angażu w jakimkolwiek filmie czy serialu

ana_lucia_cortez

ja jak zaczęłam oglądać Ty będziesz następna, to myślałam na początku że to Kristen Stewart, też japa otwarta w każdej scenie praktycznie heh się kojarzy troche.

dodsab

założę się, że autorka posta jest niezwykle piękną kobietą... i tylko takie powinny występować w telewizji, bo na inne to po prostu strach patrzeć... bo na świecie nikt inny nie ma prawa bytu, tylko osoby piękne.
osobiście nie znam jej, nie widziałam z nią żadnego filmu, ale każdy ma prawo grać w filmach, nie ważne czy jest cudem świata czy też bliżej im do potwora Frankensteina bądź jego narzeczonej... bo w byciu aktorem chodzi raczej o charyzmę i siłę przebicia niż wygląd zewnętrzny, który zmienia się z minuty na minutę...
ale przecież mogę się mylić...

dida

ale co jak co ona za kszty talentu nie ma!

dodsab

'"Jeśli jesteście ładni, albo może jesteście nawet i piękni, to nas brzydkich skur#ysynów jest więcej na tym świecie niż was. Więc uważajcie... '" Frank Zappa. :)))