Rumer Willis

Rumer Glenn Willis

6,4
785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rumer Willis

Gdyby jej twarzy była krótsza to byłaby identyczna jak Demi Moore, ale ta szczęka? Wygląda jakby jej coś dokleili.

Sighma

Faktycznie. Moze dlatego ma wiecznie te sama pol-otwarta-gebe-mine...?

Usagi_V

Chociażby na tym zdjęciu:
http://gfx.filmweb.pl/ph/71/18/107118/44587.1.jpg
Gdzie Bruce Willis ma usta, a gdzie ona? Gdzieś w połowie twarzy. Wygląda jakby była zmasakrowana niczym Człowiek-słoń.
A tak na powaznie to z daleka wygląda jakby miała wielki tłusty podbródek. Ale nie. To tylko jej gigantyczna szczęka.

Sighma

podobno fizyczne gabaryty dziedziczy się po tatusiach, więc współczuję jej że nie jest facetem..
z drugiej strony może kiedyś zrobi z tego atut i dołączy do charakterystycznych bród Hollywoodu takich jak: szpiczasta Reese Witherspoon, zakręcony Quentin Tarantino czy też gigantyczny Jay Leno :D

diana6echo

Faktycznie. Jay Leno też ma gigantyczną szczękę! :)

użytkownik usunięty
diana6echo

ano, tylko ze quentin zwykle stoi po drugiej stronie kamery i gra tylko epizody wiec nie musi byc przystojny, a leno jest bardziej komikiem, niz aktorem, wiec mu z ta zuchwa nawet do twarzy, wyglada zabawniej

użytkownik usunięty
diana6echo

a Rumor jest jak nasza Matylda Damięcka - probuje grac role ladnych dziewczyn, ale chocby sie stylisci zesrali to nic z tego nie bedzie

użytkownik usunięty

ups Rumer nie Rumor, ale co to ma byc za imie? ladnie ja starzy zalatwili

użytkownik usunięty
Sighma

to jest żuchwa, nie szczęka ;]

Sighma

hmm
wygląda jak żeńska wersja Bruce'a...albo
jak męska wersja Demi...
no...przynajmniej widać,że do rodziców podobna...

Sighma

Oczy ma po mamie, ale rysy twarzy po tacie, niestety. Aktorką nie jest najgorszą. Widziałem ją w filmie "Króliczek" i serialu "90210". Ma sporo czasu, żeby pokazać, czy talent również odziedziczyła.

Sighma

a ciekawy jestem jaka ty masz szczękę ;P