Rupert Grint

Rupert Alexander Lloyd Grint

8,1
32 901 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rupert Grint

ŻE RUPERT JEST Z EMMĄ WATSON, TO MOŻLIWE? BO NA YOU TUBE...COS ZNALAZŁAM I JEST TO DLA MNIE ZASTANAWIAJACE....HMM POZNALI SIĘ NA PLANIE "HARREGO..." I COŚ SIE ZRODZIŁO?? http://www.youtube.com/watch?v=1_OfllgTzZ4&mode=related&search=

stokrotna

heYy, gołym okiem widac , że większośc tych fotek to fotomontaże.

Ivona

nie ma to jak radosna twórczość fanów , niektóre fotki są wyrabiste :)

Ivona

oczywiscie ze wiekszosc to badziewne fotomontaze-szkoda gadac.to załosne!!!

stokrotna

fajne fotki:D szkoda ze wiekszosc to fotomontaze :P ale to by byla sensacja hehe Rupert jest z Emma Hermiona spodziewa sie dziecka:D

stokrotna

Naliczyłam 37 fotomontaży. Byłam tam raczej dość mało prawdziwych zdjęć... A ile wy zliczyliście?

schludnie

podobnie, bo to jakoś mało prawdopodobne żeby byli teraz razem:p pozdrawiam.

iMeshQa

Był z nią, gdy kręcono "Kamień filozoficzny". Potem się rozstali.

Shiloh

Super! :)))))

stokrotna

Moim zdaniem w Twojej głowie zrodziła się choroba. A dokładnie: upierdliwiec-pranoidalny. Tylko nie płacz... Zrób sobie laleczki voodoo Emmy & Ruperta, a napewno uda Ci się jakoś spełnić Twoje chore fantazje. A więc zatem: urealnij je!

użytkownik usunięty
cERber_4

haahah xD pierwsza fota, która mnie rozwaliła była w minucie 1:16 xD Następna chyba 1:22 D

cERber_4

jak to ludzie potrafią się rajcować zwykłym tematem do dyskusji... brawo!!!

stokrotna

NIektóre fotomontarze niezłe ale większosć po prostu smiesznych :)

stokrotna

wiekszosc z tych fotek to fotomontaze...
.... kiepskie zresztą ;))))

stokrotna

przecież na jednym z fotomontów (w usciskach) jest zac efron i ashley tisdale ( fotomontaz co ta niby emma jest w blond wlosach a to jest ashley i to widac golym okiem ;p)

stokrotna

od 44 sekundy do 47 ;p ale ludzie maja fantazje

stokrotna

haha fajny ten fotomoznaz ktos wymyslil;D;)

stokrotna

czyste fotomontaże.. i to fess. widać ..;/

stokrotna

boże widac że fotomontaże prawdziwe to są te gdzie się nie ściskaję tylko stoją obok siebie

stokrotna

Nie no zdjecia bombowe szczegolnie te na lozku i z dzieckiem...wystarczy tylko na nie spojrzec i juz mozna sie skapnac ze to nie prawda...

stokrotna

Co do tego, też się zastanawiam. Znalazłam coś, co was zaciekawi.

Zobaczcie to zdjęcie.
http://www.harrypottertrio.com/gallery/displayimage.php?album=361&pos=0

stokrocia1989

I to w tym ma niby być takiego dziwnego? jak ktoś z kimś spędza od tylu lat tyle godzin na planie rocznie to chyba nie jest to molestowanie seksualne jak się o niego OPRZE (o matko, jak to brzmi...) na gali jakiś nagród. Zresztą oni są aktorami, na tzw. 'czerwonym dywanie' przybierają pewne, kompletnie normalne w tej sytacji, pozy.

stokrotna

fakt...większość fotek to fotomontaż..........

stokrotna

Ja tam nie wiem czy sa razem czy nie , nie wnikam w ich zycie prywatne ale wiekszość tych fotek to fotomontaże :)

xDDDDD

Nie chce nic mówić, ale autor to dla jaj zrobił. Jeśli nie, to ja powiem, że takie fotomontaże w Paincie robię xD

stokrotna

fotki są rozbrajające ;pp Mam nadzieję że Rupert ani Emma nie zobaczą co ludzie z nimi wyprawiają ;DD

stokrotna

Chyba jestem zbyt leniwa, by oglądać ten film. To oczywiste, że to są ploty, obrażające aktorów. Na youtube jest wiele nieprawdziwych filmików.
Nie ma powodów do przejmowania się. ;P

adulescentiae

fotomontarze fotomontarzami, plotki plotkami, ale kto wie co tam między nimi iskrzy :D :D

kzabost

Hahaha <lol2> widać wyraźnie na tym filmiku ze dobrze ponad połowa tych zdjęć to fotomontaże xD Wiarygodne są tylko te na których są oddzielnie :D

stokrotna

Rupert jak Rupert, przynajmniej jest normalny, ale Daniel to już przegina, mwuahahaha, najpierw konie, teraz coś takiego: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Draco_Malfoy

stokrotna

` od razu widac , że to sa fotomontaże . ; ))