...a on jest lepszy i to o wiele, mimo że lubie odtwórce roli Harry`rgo to mnie wkurza. Wszędzie piszą tylko o Danie i Emmie a przecierz emma nie ma talentu jest sztuczna, i trzepocze oczami jak szalona. emme też lubie ale co z tego??? Rupert jest the best gdyby niebył rudy a czarny to mógłby zagrać Harry`ego i był by lepszy!!! Co napewno widac po jego zdolnościach aktorskich.
PS. sorry z błedy ale to wrodzona zdolność wybaczycie mi to??? mam nadzieje że tak!!!
Jak w gazetach piszę o Harrym Potterze to wymieniają tylko Daniela i Emme. Nie mówię że oni są zli, ale to on gra najleprzego przyjaciela Harrego i jest urodzony do roli Ronalda. Czasem strzela takie miny że sam Ron mógł by mu pozazdrościć.
Co z tego ze jest rudy? ja też;] Ron to rownież bardzo duża i odpowiedzialna rola. Wcielić napewno mogłby się w każdego, ale wizualnie jest idealny do roli Rona. Ale zgadzam się że o Rupercie w ogole się nie słyszy, choć według mnie gra najlepiej z całej trojki. Nie doceniają chłopa, tylko skupiają się na magicznej dwojce...Emma, Dan. Ratunku. Przeciez oni nie maja za grosz talentu. ( dobra, przesada, jakiś tam grosz mają)