Widziałam reklamę na TVP 2 "Tajemnic Los Angeles" i mówili, że będzie już 1 marca. Muszę zobaczyć ten film jestem ciekawa roli Russella Crowe w tym filmie, który nakręcił trzy lata przed "Gladiatorem".
koniecznie zobacz;) ja myślę ze to było bardzo ciekawa rola w filmografii Crowe'a. Tak wiec pozycja obowiązkowa.
Dziękuję za komentarz, na pewno obejrzę. Już się nie mogę doczekać tego filmu :-). Niedawno obejrzałam pod rząd dwa świetne filmy z Russellem : "American gangster" i "3:10 do Yumy" i jego gra zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Wcześniej widziałam już z nim inne świetne filmy("Gladiator", "Piękny umysł", "Człowiek ringu"), ale teraz czuję jakbym go na nowo odkryła:-).
Zapraszam na jedyną polską nieoficjalną stronę o Russellu
http://belaizabheavensburning.vgh.pl
Na której znajduje się mnóstwo zdjęć i artykułów oraz najświeższe newsy o Rustym.
Jeśli jesteście zainteresowani/zainteresowane starszymi filmami z udziałem pana Crowe, to zapraszam do rejestracji :)
no ja rowniez obejrze, bo nie wiem jakim cudem umknał mi ten film i nie mialam okazji go jeszcze zobaczyc, tak mi zdaje przynajmniej ;P Uwielbiam R.C., mam nadzieje, ze sie nie zawiode i tym razem ;)
Ostro się wkurzyłem , bo film jaki puściła Dwójka był tak okrojony z niektorych scen ze aż mnie trafiło . A lektor - cóż , tłumaczenie było badziewne , aby tylko nie zrazić nikogo ; leciał dopiero po 21.00 a o tej porze to dzieciaki jeszcze przed telewizorami siedzą a nie śpia przed lekcjami w poniedziałek .
Szkoda, że usunęli niektóre sceny, ale mimo to film bardzo mi się podobał. Oglądałam go pierwszy raz. Może podobałby by mi się jeszcze bardziej z wszystkimi epizodami? Cóż co zrobić? Kryminał ten naprawdę trzymał w napięciu do ostatnich scen. Świetna była zwłaszcza kreacja Russella Crowe, który jest jak zwykle niezawodny. Mam nadzieję, że wkrótce wyemitują jeszcze jakiś film z nim, którego jeszcze nie widziałam:-)
"Tajemnice" oglądałem jeszcze , jak chodziłem do szkoły średniej i już wtedy ten film po prostu mnie powalił i wbił w fotel :D To jeden z nielicznych kryminałów , jaki sie spodobał mojemu ojcu ( który generalnie uważa wszystkie amerykańskie filmy za gnioty ) więc tym bardziej swiadczy to o klasie filmu , reżysera no i aktorów tam grających :D
Do Euhenii :
Na yt jest chyba upload tego filmu :D w pełnej nieokrojonej wersji . Dwójka pewnie wycięła część brutalnych scen ( tzn. puściła wersję ocenzurowaną ) bo pora oglądalności była jeszcze bardzo wczesna . Ktoś za ten wybryk na YT pójdzie siedzieć :D Ale strasznie sie ucieszyłem że można go obejrzeć , chociaż po angielsku ( tzn. bez polskiego lektora ) .