Czy zasluzyl na oskara ja szczeze watpie mnie wogole nie przekonuja jego zdolnosci aktorskie.Naszczescie to tylko moje skromne zdanie !!!
Heh czlowieku po to jest ta strona zeby kazdy mogl wyrazic SWOJE prywatne zdanie . A jesli masz z tym problem to udaj sie do psychologa najlepiej dzieciecego .....
Jakbym rzuciła okiem na Twoje ulubione filmy i ulubionych aktorów wcześniej, to w ogóle darowałabym sobie komentarz...
Hle hle, zgadzam sie w 100 %.
Alicja Curusiowa na 9.
BUUAAAAAAHAHAHAHA!!!!!
Dlatego tez nie skomentuje autora postu ktory ocenia Crowa na 5....
hmmm,, tylko zeby wyrobić sobie zdanie nt jakiegoś aktora czy czegokolwiek wypadałoby obejrzeć przynajmniej kilka jego filmów:]
*Pan i władca: Na krańcu świata
*Szybcy i martwi
*Romper Stomper
*Mystery,Alaska
*Tajemnice Los Angeles
*Gladiator
*3:10 do Jumy
*Informator
*Piekny umysł
Mysle ze po obejrzeniu tych filmow moge posiadac swoje zdanie na temat Russela Crowa
Niebo w ogniu
Żyć chwilą
Dowód
Romper Stomper
Magia dla początkujących
Szybcy i martwi
Tajemnice Los Angeles
Informator
Mystery, Alaska
Gladiator
Dowód życia
Piękny umysł
Pan i władca: na krańcu świata
Człowiek ringu
Dobry rok
3:10 do Jumy
American Gangster
Oczywiscie ze mozesz,poza "Pan i Wladca..."reszta do bardzo dobre filmy.
Oczywiscie obiektywnie rzecz ujmujac(czytaj oceny na Filmwebie(ktorych nie biore na serio) i na IMDB(gdzie ocenia dobry film od 20000 ludzi wzwyz:) )
Pozdrawiam
ty to jesteś koleś niezły,vin diesel to aktor typu sylwester stalone(akurat go lubie) i skoro twierdzisz, że vin diesel to lepszy aktor niż Russell Crowe to ci pogratuluje,wiem że każdy ma swoje zdanie i możesz poprostu powiedzieć że akurat nie przypadasz za tym aktorem,ale skorą uznajesz vina diesela za aktora lepszego od Crowa to jest z tobą coś nie tak...vin diesel lepszy,no rozbawiłeś mnie:PP a widziałeś szklaną pułapke ?? To dopiero film,Bruce jest o wiele lepszy od Crowa,trzeba być naprawde niezłym aktorem żeby skakać z dachu i zabijać po 40 terrorystow z automatami...ale to jeszcze jest nic w porównaniu do transportera...obejrzyj ten film,10/10,niezasluzenie nei dostał oskara...
Też uważam ze niesłusznie dostał oskara. Joaquin Phoenix zagrał od niego o wiele lepiej.
A ja Rusellowi dałam 10/10 ;) Wg mnie jest świetnym aktorem pełnym charyzmy i magnetyzmu ;) Mało jest takich aktorów , których lubie i on jako jeden z niewielu ma u mnie maxa ;)
Joaquin Phoenix byl aktorem drugoplanowym, zreszta dostal oskara...
a Crowe wg. mnie zasluzyl w pelni na tego oskara, bo w 'Gladiatorze' byl swietny!
tez dalem 10/10
Co ty pieprzysz ?? Phoenix oskara nigdy nie dostał (a szkoda) ,ma na koncie 2 nominacje.Co do Russella się zgadzam genialny aktor :)
Russell jest bardzo wtórny i mało charyzmatyczny, a jego niby wielka rola w "Gladiatorze" jest nudna jak nieszczęście.
Strasznie bublowate masz to zdanie i nie można się z nim zgodzić. Obiektywnie ten aktor zasługuje na minimum 8/10.
Jak dla mnie jest ARCYGENIALNY i gdybym mógł dałbym 11/10!
Co rozumiesz poprzez obiektywizm? To, że twoje zdanie na temat filmu, aktora czy równie dobrze książki pokrywa się z subiektywną oceną recenzenta nie oznacza, że jest obiektywne.
Tak naprawdę nie ma obiektywnej opinii ( czyt. jedynej słusznej opinii). Każdy ma prawo do własnego zdania. Przy ocenie fresków z kaplicy sykstyńskiej nie będziesz oceniał życiorysu Michała Anioła, jednak podczas oceny Michała Anioła weźmiesz jego dzieła pod uwagę. Autor tematu widział więcej filmów z udziałem RC więc ma konstytucyjne prawo do wyrażenia swojej opinii ;)
PS Wielu spośród was bezproblemowo znalazłoby pracę w IPN. Te lustracyjne zapędy ;)