Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 142 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Czy moze mi ktos wytlumaczyc co ten facet robi na 12tym miejscu TOP AKTORZY???

dzidek_skadkolwiek

Ma wzięcie :D

dzidek_skadkolwiek

Ja ci powiem; zachwycają się nim panienki podniecające się jego urodą. Podświadomie marzą o takim księciu i jego ewidentne braki, lub też całkowity brak talentu aktorskiego, jest przez nich całkowicie ignorowany. Będą go pazurami i kłami broniły, że to wielki artysta. Nikt się nie zna i... ostateczny argument: krytyk jest sfrustrowany, tylko one takie specjalistki, poukładane ze światem, chodzące mądrości...

robokopo

Dobra, juz spokojnie. Nie odpowiedziales mi co z ta kawa?

robokopo

Dobrze podsumowane:)Biber tez chyba w jakims filmie zagral .Juz wiadomo kto bedzie niebawem na topie listy

dzidek_skadkolwiek

Ludzie! Czy WY myslicie, ze G. znajdzie to forum, przeczyta te negatywne (badz pozytywne) komentarze i bedzie miec z tego powodu depreche? Wejdzcie sobie na forum pod Willem Ferrellem, ile tam osob pisze, ze to beztalencie, ale zawsze znajda sie tacy, ktorzy beda ogladac jego komedie (np. JA)
Tak samo z Goslingiem, my tu sie bedziemy klocic, a koles zarabia KASE o ktorej niektorzy moga tylko pomarzyc ,wiedzie sobie fajne zycie i ma na NAS wszystkich wy.jeb.ane.

rybcia13

AMEN!! :)

rybcia13

Myślisz, że taki Gosling nie zdaje sobie sprawy, że nie umie grać? Albo przynajmniej nie słyszał jakiegoś głosu krytyki? Myślisz, że w Ameryce nie ma trzeźwych ludzi potrafiących to ocenić? Co innego, że on sobie z tego nic nie robi. To zupełnie inna sprawa. Ja jednak odczuwam potrzebę wysłowienia mojej dezaprobaty dla takiego beztalencia. Gdyby się nigdzie nie pchał, gdyby nie zabierał miejsca zdolnym, to by nie było sprawy.

No a tobie gratuluję smaku w doborze zwrotów. "Mieć na kogoś wy_ _ _ _ne" - Cóż za finezyja...

robokopo

Ale to samo mamy w polityce i kazdej innej dziedzinie zycia, Rudy Kaczor potrafi rzadzic? Dla jednych potrafi , dla innych nie potrafi. Moze smaku w doborze slow nie mam, ale za to mam smak w doborze KAWY, nie odpowiedziales na moje zaproszenie, czyzbys mial na mnie wy.je.bane??

rybcia13

I chyba poprawilam troche moja pisownie<procz przeklenstws> oraz interpunkcje, czy zwrociles uwage? Dla Ciebie!

rybcia13

Cóż, polityka to gra interesów, to, co dla jednych korzystne, dla innych nie.

Sztuka natomiast ma pewne podwaliny warsztatowe, które da się w sposób jednoznaczny ocenić. Pisarz np. musi znać znakomicie język, malarz umieć przyrządzić farby, a aktor mieć plastyczną twarz, ton głosu itd. Gosling zatem warsztatu nie ma. To piękna lala wstawiona tam ku uciesze gawiedzi.

Nie rozumiem takiego prostactwa!

robokopo

OJ zycie nie jest takie idealne, rownie dobrze mozesz powiedziec, dziecko musi miec matke i ojca, ale czy w zyciu tak sie dzieje, oj nie zawsze. Lekarz powinien "dobrze" leczyc, a ilu mamy tymczasem konowalow?
Nie ma sie co "spinac".Ja mam prosta zasade, jak kogos nie lubie albo uwazam za beztalencie , to go po prostu nie ogladam.

rybcia13

Wzruszające wyznania... Ale nie uda ci się ta sztuczka. Skończę komentować beztalencie tego beztalencia, jeżeli sam będę miał na to ochotę.

robokopo

Ale czy ja ci zabraniam pisac komentarze? Ja tez bede tutaj siedziec tak dlugo jak mi sie podoba i bede pisac to na co mam ochote.
PS. Nie doszukuj sie wszedzie spiskow.
i zapomnialam jeszcze dodac, ze filmy z Goslingiem tez bede ogladac, bo uwazam go za WIELKI talent.

rybcia13

Nie chce mi się szukać twojego komentarza / komentarzy, w których starałaś się mnie stąd odgonić. Sama sobie odszukaj pośród tego bełkotu, który już zdążyłaś tu zamieścić.

Współczuję.

robokopo

Ja wspolczuje twojej matce, ze takiego osobnika na ten Swiat wydala.
PS. O co ci w ogole chodzi, jaki masz problem?

rybcia13

1:0 dla rybcia13 .Robo daj sie w koncu na ta kawe zaprosic moze cos wiecej z tego bedzie?tylko zeby nie rany i siniaki...nawiasem to jakby bohater dyskusji to przeczytal to by stwierdzil ze pokajekabakany narod jestesmy a ze smiechu to by sie osmarkal...ej to dajcie po przykladzie aktora (lub aktorki) ktorego szanujecie..

dzidek_skadkolwiek

Poczekaj co zaraz bedzie: Bo ta cala szarancza mnie obsiadla, rozegzaltowane panienki, tego belkotu nie rozumiem, tanie pouczanie i jeszcze Gosling to oszust!
PS. Chetnie bym wymienila moich "ulubionych" aktorow, ale w tej sytuacji zwyczajnie "sie boje". Poczekajmy na naszego Robokopa!

rybcia13

Ej no nie ma sie czego bac?nie badz miekka ..Poza tym Robo cie uwielbia i moze dalej udawac urazonego ale ja won miety ktora sie unosi czuje..:)

dzidek_skadkolwiek

I moze tak naprawde macie podobny gust tylko w sprawie RG macie odmienne zdanie hy?

dzidek_skadkolwiek

Mowisz, ze Robo mnie uwielbia?? Hmm...to on jeszcze musialby to potwierdzic, na dzien dzisiejszy mam o nim opinie niedostepnego prawiczka.

dzidek_skadkolwiek

A w ogole to gdzie on sie podzial?

rybcia13

A co?tesknisz?wroci...

dzidek_skadkolwiek

Ale kiedy wroci? Zobacz, kiedy sie ostatnio logowal, chyba 9 godzin temu, martwie sie o niego!

rybcia13

Twoje współczucie jest mi niepotrzebne, ani mojej matce, zachowaj swoje egzaltacje dla kogoś innego.

dzidek_skadkolwiek

Wszyscy zachwycają się Drivem bo nikt się nim nie zachwycał i nie dostał wiele Oskarów. To takie hipsterskie, a Gosling zyskał miano króla aktorów z niewiadomych przyczyn, gdyż dotąd nic nie pokazał. Rola w Driverze była rzeczywiście w moim guście, ale to szaleństwo dokoła niego jest idiotyzmem.

SbobekH

Późna godzina to i tytuł napisałem jakbym lunatykował. Mea Culpa.

SbobekH

Króla aktorów? pierwsze czytam, ale nie zaprzeczam, że ktoś niezwykle cofnięty w rozwoju mógł coś takiego ogłosić :D A co do filmu, to nie jest tak, że wszyscy się zachwycają ponieważ są ludzie, którym ten film się nie podobał- różne gusta!

SbobekH

SbobekH to chyba ty za nim szalejesz, bo ja nie.
Rang_o dobrze powiedziane, jak mozna napisac o Goslingu krol aktorow?
Dawno takiego belkotu nie czytalam.

rybcia13

Przecież nie mam na myśli wszystkich. Na forach internetowych coraz częściej spotykam się z tym, że ktoś pisze o Goslingu jak o strasznie utalentowanym aktorze.
Jeśli nie potraficie wyłapywać ironii to nie miejcie pretensji do mnie i nie naskakujcie. : )

SbobekH

Ja już zdiagnozowałem, skąd się bierze to uwielbienie...

Niedopieszczone paniusie marzące o księciu z bajki patrzą na urodziwego młodzieńca i już wyobrażają go sobie podświadomie obok siebie w alkowie... Oczywiście brak talentu aktorskiego całkowicie ignorują. Nawet o tym nie myślą, do czasu gdy ktoś napisze, że jest aktorskim dnem, co akurat jest prawdą. Wtedy ostrzą szpony i kły wściekle atakując za urażenie ich ckliwych duszyczek. Wygadają wtedy tony niestworzonych rzeczy, m.in. "Gosling to wielki artysta"... zamiast "Gosling to piękny bawidamek, dandys"...

robokopo

Ah .......naprawde bardzo ciekawe te twoje przemyslenia.
To moze zdiagnozujemy ciebie. Coz takiego zrobily ci kobiety, ze tak je atakujesz, bo to juz nie jest temat o Goslingu, twoje posty to atak na kobiety. Niedopieszczone paniusie, a wy faceci w ogole nie myslicie o seksie? Nigdy nie miales ochoty na seks? Jesli masz kobiete, to oczywiscie na zwrociles uwagi na jej wyglad, tylko pewnie zakochales sie w jej MOZGU, zreszta sama nie wiem czy jestes zdolny do takich uczuc.
Wspolczuje, tym razem nie tylko matce, ale ojcu tez.

rybcia13

Jakie "kobiety"? Ja mówię o pewnym typie kobiet, nie wszystkich kobietach!

"Czy wy, faceci, nigdy nie myślicie o seksie"? - Pośrednie przyznanie mi racji... Otóż wielbicielki tego beztalencia myślą o nim tylko w terminach łóżkowych, oczywiście podświadomie. Nie ma to nic wspólnego z artyzmem.

rybcia13

Schodzicie już na naprawdę niski poziom. Nie warto odpowiadać na takie posty.
Co do Goslinga, kolega robokopo trochę za bardzo uogólnił. Osobiście znam więcej kobiet, które zachwalają Ryana niż facetów. Wygląda to tak jakby nagle nastąpił jakiś bum na tego człowieka, a jego uroda była tą pożądaną. Podobnie jest z Johnym D., ale on broni się jeszcze swoją grą aktorską, chociaż kobiety rzadziej wspominają o niej, a częściej piszą, że "był śliczny w tym filmie".
Nie zaprzeczysz, że takie zjawisko występuje i z tego co ja zdążyłem zauważyć na filmwebie, jest ono częstsze u kobiet niż u facetów.

rybcia13

Jakie "kobiety"? Ja mówię o pewnym typie kobiet, nie wszystkich kobietach!

"Czy wy, faceci, nigdy nie myślicie o seksie"? - Pośrednie przyznanie mi racji... Otóż wielbicielki tego beztalencia myślą o nim tylko w terminach łóżkowych, oczywiście podświadomie. Nie ma to nic wspólnego z artyzmem.

dzidek_skadkolwiek

ile ogladales filmow z tym aktorem ?

DannielNemesis

"Fanatyk","Drive"i jeden taki co gral oskarzyciela Hopkinsa.chyba wystarczy?

dzidek_skadkolwiek

Nie wiem, jak Gosling zagrał w "Fanatyku", ale w "Słabym punkcie" i "Drive" miał świetne role. Spójrz chociażby na tą drugą - u Refna naprawdę można się wykazać, bo on swoje filmy opiera na ludziach, nie na akcji. Gosling idealnie buduje tam swoją postać, nie robi niepotrzebnych gestów, doskonale wpasowuje się w klimat filmu. A to, co zarzucają mu wszyscy - że jest przystojny i że na tym robi karierę - cóż, tak się składa, że od młodego Marlona Brando czy Ala Pacino laski też nie odganiały się widłami.

Mirrrro

w Fanatyku dobrze zagral

dzidek_skadkolwiek

ja uważam go za świetnego aktora i nie z powodu wyglądu.lubie go odkąd obejrzałam w telewizji ''śmiertelną wyliczankę''.uważam że ma talent i potrafi zagrać skomplikowane postacie.ale każy ma swoje zdanie.a nie angażowali by go do porządnych filmów gdyby był beztalencie.w przeciwieństwie do niektórych nie gra w super produkcjach,jakiś kasowych hitach typu ''zmierzch'' tylko w ciekawych filmach.pozdrawiam

lindzia01

O proszę: "Uważam go za świetnego aktora... nie z powodu wyglądu..." A dlaczego Pete Postlethwaite na ten przykład nie uważasz za świetnego aktora? Tam też już piałaś peany na cześć jego aktorstwa?

robokopo

takie jest moje zdanie .uważam go za fajnego aktora.i go lubie.po to tu chyba sie pisze zeby swoje opinie wyrazać.a nie mam ochoty jakiś kłótni tu odprawiać.myśl sobie co chcesz.

lindzia01

Wlasnie "fajnym aktorem"to moze i on jest ale to zdecydowanie za malo na 12te miejsce.lindzia01 napisala ze gra w porzadnych filmach, ok moze i tak ale np. Schwarzenegger tez w takich gral a chyba nikt o zdrowych zmyslach nie nazwie go dobrym aktorem.Arnold odniosl sukces glownie za sprawa muskulatury a Gosling ze wzgledu na urode .Chociaz kariery na skale Arniego mu nie wroze i jeszcze raz powtorze ze Gosling nie zasluguje na miejsce nawet w pierwszej dwusetce...

dzidek_skadkolwiek

Aj ten post tez ty napisalas,troche sie zamotalem:)

lindzia01

Zgadza się! Będę myślał, co chcę. A ty sobie sama odpowiedz na pytanie, dlaczego nie zachwycasz się aktorstwem brzydala, a zachwycasz się aktorstwem pięknisia bez żadnego śladu talentu aktorskiego.

robokopo

ja nie musze odpowiadac na zadne pytania.chyba ty przemysl sobie pare rzeczy.pozdrawiam

lindzia01

Nie widzę powodu, by słuchać rad kogoś, kto już na samym początku mówi, że nie musi odpowiadać na moje pytania. Ja nie muszę słuchać twoich rad!

dzidek_skadkolwiek

haha nie zgadzam się, oglądałem z nim 3 filmy, jetem facetem, nie podniecam się jego wyglądem, ale naprawdę dobrze gra. koniec

voney

Koniec dla ciebie. Nie może być mowy o żadnej grze, bo on w ogóle nie gra, tylko recytuje jak gawiedź z "Anny Marii Wesołowskiej"...

robokopo

Nie no we "Fracture", "Idy Marcowe" zagrał dobrze, no "Pamiętnik" też spoko, ale to akurat rola trochę pod kobiety ; ).

dzidek_skadkolwiek

Bo jest niesamowicie przystojny i charyzmatyczny? :D