fajniutki jest.z zarostem sliczniutki a w 'Fanatyku" jeju poprostu ciacho!!!!!!!!!!!;-)))
nie wiem czy oreślenie ciacho jest akurat adekwatne jeżeli moea jest o "Fanatyku", to genialny film i genialna rola Goslinga a określenie per "ciacho"... jest bardzo chybione
ja tez uwielbiam Ryan'a , i tez mysle ze to super ciacho;D szczerze mowiac nie ogladalam "fanatyka", ale jezeli chodzi o film w ktorym jest łysy i "biały", to zgadzam sie z bebronka ;) ;]
omg, I must react.
Zgodzę się z /kimśtam/ wcześniej, a mianowicie: jak można po obejrzeniu "Fanatyka" nazwać Goslinga "ciachem". Nie sądzisz, że jest to raczej kolidujące określenie z tą rolą?!
Śmieszny post(?) jak dla mnie, bez obrazy ;p
ciachem to on jest no powiedzmy w Notebook'u, ale faktyzcnie fanatyk, to juz inna spawa, jest przystojny jak zawsze, ale raczej nie ma to znaczenia w tej roli i nie jest tym co uderza jak się ogląda film :P:P
ciacho...:-/ Jakoś nigdy nie byłam skłonna nazwać żadnego faceta, który mi się podobał ciachem lub fajnym towarem...
ale trzeba przyznać, że on ma coś w sobie...
fajny towar? nie lubie ani jak sie tak mowi o kobieach ani o facetach, a ciach to bardzo sympatyczne określenie:)
ciacho nie ciacho, filmweb to nie strona o urodzie, a Ryan jest swietnym aktorem, będzie jeszcze lepszym ( mam nadzieje ze pojdzie droga Nortona- mojego ulubionego i tez nie ciacha:)), bo obserwuje go i nadal się rozwija, przyjmuje ambitne role i z ogromną przyjemnością oglądam jego kreacje w filmach, a uroda to cecha drugorzędna u dobrego aktora, bo dobry aktor obroni sie warsztatem, a taki z ładną buzią prędzej czy pózniej przepadnie...
pozdrawiam
chyba tylko zładną buzią, bo nie widze zadnego przewinienia w buciu ladnym/przystojnym i zdolnym, nigdy sie to nie wykluczalo z calym szacunkiem, wiec prosze o niegeneralizowanie
a ja proszę o czytanie ze zrozumieniem, mialam na myśli, że w przypadku braku talentu ładna buzia nie wystarczy by zapisać się na kartach historii np. filmowej, pewnie że talent i piękna facjata się nie wykluczają. Po prostu nie lubię gdy (nie chcę nikogo obrazić) dziewczynki które wzdychają do plakatów nazywają utalentowanego aktora ciachem i pewnie oglądając z nim filmy, nie zastanawiają się nad jego grą czy przesłaniem obrazu, tylko zachwycaja się słodkimi oczkami:)nie jest to może zbrodnią, ale mnie bardzo denerwuje
pozdrawiam
"a ja proszę o czytanie ze zrozumieniem, mialam na myśli..." - czytanie ze zrozumieniem, nie polega na czytaniu w myslach ;)
Mnie nie denerwują, mysle, że to poprostu tak jest i wcale mi nie przeszkadza - a jak sądze tym bardziej aktorowi - ze ma piszczące na jego widok fanki, dopoki tylko ma tych ktorzy kochaja go tez za role i to w jaki spoob gra. Nie rozumiem, czemu komus moze przeszkadzac, że ludziom ktos sie podoba z wyglądu. W kazdym razie nie musze tego rozumiec, ja uważam, że goś jest niesamowitym aktorem, bo niesamowice gra, ale obok tego jest tez przystojnym facetem, i nie zamierzam tego negowac, a tym bardziej nie przeszkadza mi to, ze komuś sie podoba - z wyglądu, nawet jesli tylko. Nie kazdy musi sie wzbijac na wyzyny obiektywnej krytyki.
'Nie rozumiem, czemu komus moze przeszkadzac, że ludziom ktos sie podoba z wyglądu.' - Chodziło tu raczej o to, że wiele nastolatek uważa, że jak jakiś tam aktorzyna jest piękny, to nazywają go odrazu utalentowanym, świetnym aktorem, który po roli w filmie z Olsenkami na stałe wpisał się do historii światowej kinematografii. Nie mam nic przeciwko, żeby ktoś się podobał, ale urody nie można utożsamiać z talentem, co wiele nastolatek czyni.
Pozdro
Ale kłótnia tu się wywołała :) nie ma co się oszukiwać, Gosling jest przystojny, do tego ma talent, czego trzeba więcej? Co do 'Fanatyka' Ryan wyglądał naprawdę nieźle, w innych filmach wygląda czasem strasznie...ale no cóż aktor musi się zmieniać do ról :) I jeszcze jeśli chodzi o ciacho, to każda dziewczyna sobie wzdycha do ładniutkiego aktora, i to chyba bez względu na wiek...więc nie ma o udawać, ze patrzy się tylko i wyłącznie na talent...chociaż nie wykluczam osób które tak robią...(zawsze są wyjątki) :)
Pozdro dla fanek i fanów i dla tych, które operują słowem 'ciacho' :D