Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 152 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Za rolę w Lars & the Real Girl powinien zgarnąć chociaż nominacje, bo mimo wszystko z Day-Lewisem równać się nie mógł.

gongal

Po takich filmach, jak właśnie 'Lars...', odnoszę wrażenie, że Ryan potrafiłby perfekcyjnie zagrać nawet taboret. Chłopak wybiera bardzo trudne role, a radzi sobie z nimi mistrzowsko. Gratulacje.

gongal

Też myślę, ze należała mu się chociaż nominacja...ale Oscary dostają jakoś tylko te filmy, które wyszły bezpośrednio parę miesięcy przed rozdaniem Oscarów...:(
Ale nie ma co się smucić, i on dostanie w końcu Oscara. Tommy Lee Jones też jest świetnym aktorem, a wielu chyba nagród nie ma...

gongal

jak dlA mnie powinien dostac 2 oskary..

Bob_12

Ma czas ;)
Poza tym, Oscary przestały mieć większe znaczenie w świecie filmowym..
Skoro Johnny Depp jeszcze nie ma Oscara, to znaczy, że coś jest nie tak ;)

dimlondien_2

Po co mu Oskar? Ważne, że chłopak ma niezaprzeczalny talent, i że ludzie tacy jak my to widzą;)

użytkownik usunięty
dimlondien_2

Racja, wiele baaardzo utalentowanych osob wymienianych jako najlepszych wspolczesnych aktorow nie dostalo nagrody (Gosling, Depp, DiCaprio itd) lub nawet nominacji (Christian Bale) za to wiele nieporozumien czy osob "jednorolowych" owszem... O filmach nie wspominajac... Oscary nie sa juz jakas miarodajna wyrocznia, nie sa sprawiedliwe zasluzone, przyznaja je za kolor skory, za wyznanie, za polityczna poprawnosc (5 nominacji Winslet i dostanie Oscara dopiero za film o Holocauscie). Jednak jak by nie patrzac nadaj jest to najbardziej "nagloscniona" nagroda.... Ale nam zostaje tylko patrzec jak w przyszlosci statuetki zaczna odbierac gwiazdy Disnaya pokroju Cyrus czy Efrona.

Co do samego "Lars..." szczerze mowiac przed chwila obejrzalam i jestem zauroczona tym filmem..