Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 152 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling
użytkownik usunięty
Marcinekk

nie napiszę ile, bo o wiele za mało, ale średnia 8,3

12 tytułów, średnia 7.5

niesmiertelny_dan

obejrzałeś: 8 tytułów
średnia ocena: 7
ale to się w ogóle nie przekłada na to jak go lubie i szanuję :) chociaż mam obawy, że niedługo pójdzie złą drogą i stanie się takim aktorem w romansidłach jak wszystko, co dobre i kocha lubi szanuje :(

wi1q_3

Ja jednak w to wątpię. 2012/13 zapowiada się naprawdę dobrze. A on wie co robi. Przynajmniej miejmy taką nadzieje. Wydaje mi się, że to bardziej internet robi z niego "kochasia(?)" niż on sam. A już szczególnie w Ameryce.. http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53668,10664415,Hej__dziewczyno.html

wi1q_3

wszystko co dobre to zazdne romansidlo tylko thriller i w dodatku wcale nie taki zly jak wypisuja

Marcinekk

póki co

4 tytuły
średnia ocena: 8,2

Ale się nadrobi..

Marcinekk

6 tytułów
średnia ocena: 7,3

Marcinekk

a ja oglądałam "Młodego Herkulesa" na polsacie, ale wieki temu:)

Marcinekk

15 tytułów, średnia ocena: 8,8 :> jeden z moich absolutnie ulubionych aktorów, którego karierę śledzę od lat, więc ten wynik nie może dziwić :)

goh

u mnie prawie ze tak samo (co do uwielbienia:)), 13 filmow, srednia 9 (!), czasem zawyzana, czasem nie:)

użytkownik usunięty
Marcinekk

Średnia 7,1, mimo, że go ubóstwiam. Niestety, "Pamiętnik" mam oceniony na 1 gwiazdkę, to chyba zaniża średnią ;]

Marcinekk

obejrzałeś: 11 tytułów
średnia ocena: 7,0

just_ex

14 filmów, średnia 9,3... ;)

Marcinekk

13 filmów.
8,4 bez ściemy.

Tam gdzie nie ma 10 znaczy, że Gosling był na 10, ale film pod jakimś względem trochę słabszy niż on :P Proste.

GregoryHouse

14 filmów, bo seriali nie liczę, średnia 9,1 :)

GregoryHouse

popieram

Marcinekk

14 filmów, śrenia 7, 5.

Marcinekk

filmów 13, średnia 7,5

Marcinekk

u mnie 15... fiu fiu.. az sama sie zaskoczyłam jak zaczełam liczyc... połowe z tych filmów wdziłam po kilka razy ale to juz sie nie liczy... srednia około 8

jola_25

12, średnia 7,5, ale jeszcze Idy marcowe na dysku czekają.

CottonCrush

Obejrzałem 4 filmy, ale liczę tylko 2, bo np. w takich "Tytanach" jego postać nie ma żadnego wpływu na ocenę filmu równie dobrze mogliby tam obsadzić kogoś innego i serial "Herkules", gdzie nawet nie wiedziałem, że tam gościnnie wystąpił. Także widziałem "Drive" - 7 oraz "Fanatyka" - 9 i średnia wychodzi 8. Powiedzcie mi jakie inne filmy warto z nim obejrzeć, gdzie wzbija się na wyżyny gry aktorskiej, bo szczerze powiedziawszy zdecydowanie bardziej od niego wolę Toma Hardy'ego z podobnego rocznika (3 lata różnicy). Może jak obejrzę więcej filmów z Goslingiem to zmienię zdanie. Póki co 11 miejsce w rankingu to przesada.

max003

Polecam: Zostań, Miłość Larsa (nietypowa rola), Słaby Punkt, Blue Valentine, Kocha, lubi, szanuje (wart obejrzenia), Idy Marcowe (koniecznie) :))

max003

caly ranking to bujda wiec nalezy go olewac
idy marcowe bardzo dobrze gral, szkolny chwyt ciekawa kreacja, crazy stupid love tez niezle
milosc larsa takze ciekawa postac oraz drive
no szczerze to wiekszosc jego filmow jest przynajmniej na dobrym poziomie

max003

Przede wszystkim "Zostań", "Fanatyk" i "Odmienne Stany Moralności"!!!

Marcinekk

13 tytułów, średnia ocena: 7,3.
Od 2001 (od "Fanatyka") do 2011 (po "Kocha, lubi, szanuje") pominęłam tylko "The Slaughter Rule" (warto obejrzeć?). Ostatnio oglądane: "Idy Marcowe"

Ling1983

sam nie ogladalem slaughter rule ale powiadaja ze sredni

Ling1983

Oglądałam "Slaughter Rule" parę dni temu, w sumie nie wiedziałam jak ocenić ten film, nie urzekł mnie tak jak "Stay", ale jest kilka fajnych scen. Najlepiej obejrzyj i sam(a) oceń. ;) A potem mi odpowiedz czy "you've got that renegade pride".

Gati

To chyba jednak się skuszę:) Zapomniałam dodać, że rola w "All Good Things" też jest niczego sobie :)

Ling1983

Standardowo zapomniałam dodawć, że ostatnio ponownie wzięłam się za Drive i stwierdzam, że warto go polecić. Nadal nie uważam tego filmu za arcydzieło, ale rola Goslinga powala.

Marcinekk

obejrzałeś: 13 tytułów
średnia ocena: 7,2

Marcinekk

obejrzałeś: 13 tytułów

średnia ocena: 8,1

Marcinekk

9 filmów/średnia 8,2

Marcinekk

http://moviee.mylog.pl/

Marcinekk

7 filmów, średnia 7,2.

Marcinekk

Narazie;
3 filmy; średnia 7,6
Zdecydowanie za mało, ale się jeszcze obejrzy...

Marcinekk

13 tytułów
średnia ocena: 7,6

Marcinekk

obejrzałeś: 9 tytułów
średnia ocena: 7,6
chcesz obejrzeć: 2 tytuły
masz ulubionych: 3 tytuły

srednia ma chyba najwyzsza wsrod ocenianym przeze mnie aktorow, co dobrze o nim swiadczy :)

McDreamy_2

8 filmów, średnia 5,3

Marcinekk

z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 1 tytuł

średnia ocena: 8

. nawet to nie kojarze

Marcinekk

z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 10 tytułów
średnia ocena: 8
chcesz obejrzeć: 3 tytuły
masz ulubionych: 1 tytuł

martaa71

"obejrzałeś: 17 tytułów
średnia ocena: 7,5
chcesz obejrzeć: 4 tytuły masz ulubionych: 4 tytuły"
kocham gościa!! Drive i Crazy,Stupid,Love oglądałam już milion razy, a na Pamiętniku zawsze rycze jak bóbr. Wiem, że Gosling nie potrafi się wcielic w każda role tak jak Johnny Depp, zwykle po prostu jest bardziej sobą ale sam to przyznał. No ale ma to coś

Marcinekk

14 tytułów
średnia; 6,5
a Ryana oceniłam na 10 z serduszkiem bo go uwielbiam

Marcinekk

11 tytułów , średnia 8,0 ;]
jeszcze muszę obejrzeć Lars and the Real Girl, The United States of Leland i The Slaughter Rule. A może ma ktoś napisy do tego ostatniego filmu? Mogą być angielskie.

kiniaa123

Z moich poszukiwań wynika, że nie ma napisów PL. Nawet EN też ciężko zdobyć. Możesz dołączyć do poszukujących na forum tego filmu. Pozdrawiam

Ling1983

właśnie zaczęłam się rozglądać, ale widze że nic z tego. Ktoś się zaoferował, że może przetłumaczyć, więc zaczynam spisywać po eng z filmu.

Marcinekk

Tak trochę od tematu ;) Wiecie, że Gosling śpiewa? Osobiście polecam posłuchać tej pieśni http://www.youtube.com/watch?v=S_pThn51aLk :)

Marcinekk

Ja osobiście obejrzałam 8 i wychodzi z tego średnia 8,2 (jedynie Drive i śmiertelna wyliczanka ocenione na 7, choć oceniam same filmy, nie jego rolę, gdybym mogła osobno ocenić jego rolę to za obie bym mu dała z 9). Uwielbiam go już od kiedy oglądałam jako dzieciak Liceum na morzu/ Szkołę na fali i kochałam blondwłosych niebieskookich cherubinków ;) Od tamtej pory gust mi się zmienił i przestałam też lubić aktorów dlatego, że są ładni/przystojni, ale Gosling trzyma się w gronie moich ulubionych aktorów naprawdę od blisko 15 lat ;) Bardzo dobry aktor, w każdą rolę świetnie się wciela niezależnie czy w opętanego nazistowską ideologią rozdartego Żyda, kochającego nad życie chłopaka/mężczyznę, nauczyciela z problemami, playboya z kompleksami, czy Bóg wie kogo, zawsze gra tak autentycznie, że nie da się nie oprzeć jego grze. Czapki z głów i mam nadzieję, że zostanie jednym z najmłodszych, którzy dostaną Oscara.

Marcinekk

16.
7,4

Marcinekk

14.
7,2

Marcinekk

z udziałem tej osoby: obejrzałeś: 6 tytułów
średnia ocena: 7
chcesz obejrzeć: 4 tytuły
masz ulubionych: 1 tytuł