Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

niesamowicie utalentowany aktor.Mimo tak młodego wieku ma się czym chwalić jeżeli chodzi o dorobek artystyczny

użytkownik usunięty
maciekb80

bez przesady, czym? Przyjemnie się na niego patrzy, to fakt, ruch ma całkiem dobry, ale mimika, emocje- mocno przeciętne, jesli nie słabe. W każdym filmie ta sama twarz bez wyrazu

EEEEEEEEEEEEEEEE tam

użytkownik usunięty
maciekb80

nie ma to jak rzeczowa dyskusja;p

wypowiedziałeś swoje zdanie,Ja swoje.Nad czym tu jeszcze deliberować

maciekb80

Jest dobry, ale więcej obiecywałbym sobię po Michaelu Fassbenderze.

eadamiec1

Zgadzam się:) Tego aktora każda rola wyśmienita:P Najlepszą wybrać nie sposób;d

maciekb80

Drive to jeden z lepszych filmów 2012,gosling zagrał świetnie. Odegrał role w idealny sposób, nie wyobrażam sobie innego aktora w tej roli.
Muzyka też jedyna w swoim rodzaju:)

maciekb80

Zgadzam się w zupełności.

maciekb80

Zgadzam się w zupełności.

maciekb80

Jakoś za nim nie przepadam, aż tak to mnie nie ujmuje i z reguły unikam filmów z jego udziałem. Ciągle mam przed oczami Herkulesa.

ghost_cinema

Polecam zobaczyć z nim Filmy takie jak:
-fanatyk
-idy marcowe
-drive

maciekb80

Ja podzielam Twoje zdanie. Za kilka lat będzie najbardziej rozchwytywanym aktorem, a propozycje jakie będzie dostawał zapewne będą na wyższym niż dotychczasowy poziom, choć obecny i tak jest dobry. Życzę mu powodzenia! I czekam na nowe filmy :)

maciekb80

tez go lubie i mam nadzieje ze tak bedzie ale teraz nie wypada do jacka go przyrownywac jeszcze:}

maciekb80

Tez sie zgadzam i czekam na kolejne produkcje z udzialem tego utalentowanego aktora:))

rybcia13

Chyba się przesłyszałem... "Utalentowanego aktora"? Chyba utalentowanego oszusta, któremu udało się wmówić, że ma cokolwiek wspólnego z aktorstwem...

robokopo

Spusc z krzyza, moze ci ta frustracja przejdzie:))

rybcia13

No naprawdę wzruszające... Raz żądasz merytorycznych wypowiedzi, by potem sama pisać takie pierdy...

Jakoś niedawno obiecywałaś, że się honorem uniesiesz i się więcej nie odezwiesz. Dlaczego do tej pory się honorem nie uniosłaś, ckliwa duszyczko?

robokopo

No właśnie frustracie

maciekb80

Gdzie nie wejdziesz, gdzie spotykają się miłośnicy kogoś, kto nie ma talentu, a ci sądzą, że go ma, to jesteś oceniany jako frustrat. Po mnie takie oceny spływają jak po kaczce. Napisz coś merytorycznego na temat talentu aktorskiego tego beztalencia, o którym toczy się dyskusja...

robokopo

słuchaj misiu kolorowy.Jak ktos ogladał z tym aktorem filmy i twierdzi że gościu nie ma talentu to tu juz żadna merytoryka nie pomoze.

maciekb80

Wiem, wiem, drewnu nic nie pomoże, no chyba że jest piękny, wtedy tabuny śliniących się panienek będą kłami i pazurami broniły go przed krytyką. Nic im to nie da. Drewnem jest, grać nie umie i to się raczej nie zmieni.

maciekb80

Zaraz Ci powie, ze jestes homo, bo lubisz Goslinga.

rybcia13

bo to pewnie zaściankowy snooooooooooooooob jest