Ryan ReynoldsI

Ryan Rodney Reynolds

8,4
94 835 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Reynolds

Oni naprawdę są do siebie podobni, tyle, że Gosling to twarz - maska, a Ryan Reynolds potrafi przekonująco i elastycznie zagrać i w komedii, i w dramacie. Jest w grupie moich ulubionych aktorów, zwłaszcza, że większość filmów z jego udziałem bardzo lubię

greenstein

Zgadzam sie. To jak porównanie konia i muła, też trochę podobne:)

Pozdrej

No coś w tym stylu he he

greenstein

Reynolds jest znacznie przystojniejszy i bardziej utalentowany

Ush

Zgadzam się

greenstein

I obaj z Kanady :D

danioterix

He he, rzeczywiscie

greenstein

Gosling nie ma talentu komediowego? Dobre sobie xD

Ivelise

A ma? W którym filmie? Możliwe, że jakiegoś nie widziałem, ale widziałem z nim sporo. Chociaż to, że zawsze ma taką sama minę jest komiczne

greenstein

Gosling dużo lepszy aktor

zbigi30

Nie, no przecież on ma ciągle taką samą minę, i to nie jest tylko moje zdanie, on jakby nie miał mimiki w niektórych filmach

zbigi30

pewnie ze tak

greenstein

do Goslnga się nawet nie umywa gosking to geniusz filmowy ten komedia w stylu zamiana ciał )))))

ANDRZEJ_KARPINSKI_194

Geniusz w jakim sensie? Nie pamiętam jego popisów aktorskich, no chyba, ze ruch powiekami to "mistrzowska gra aktorska", no ale ja nikomu idoli nie będę wybierał

greenstein

litosci. Raynolds nawet jak gra w dramacie to dalej ma przyklejona twarz i charyzme uposledzonego nastolatka. on juz nawet nie potrafi normalnie serwowac swoich dialogow i w praktyce kazda role rowna do tego samego poziomu. rozumiem, ze takie cos moze imponowac lemingom ale wszystko ma swoje granice absurdu. Gosling samym Blade Runnerem kasuje cala kariere tego pajaca.

ssijto

Co? To chyba jest jakiś inny Blade Runner, lepszy, mniej nudny, w którym coś się dzieje, i taki, w którym Gosling chociaż raz rusza powieką. Bo ten który widziałem to jest jakiś dramat. jeżeli Reynolds ma przyklejoną twarz, to co powiedzieć o Goslingu??? Pokaż mi film, w którym gra mimiką... chociaż słowo "mimika" w odniesieniu do Goslinga to w sumie oksymoron