Ryan ReynoldsI

Ryan Rodney Reynolds

8,4
93 844 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Reynolds

................................................................................ ............................................................................ zagrał super. Trochę stylem podobnie do 3 części Balde'a :) taki cwaniaczek z jajami, ale w Xmenie poszło mu super :) Szkoda, że aktor tak mało gra :/ Wygląd ma, umiejętności też...

Logan_Cole

reynolds nie grałw x-menach, nauczcie się odróżniać tytuły! wolverine nie jest kontynuacją!
a że grał podobnie do roli w blade 3 słyszałam już od kilku osób, więc musi w tym coś być.
ale było go w wolverinie stanowczo za mało, warunki ma idealne:D

naresca_2

"X-Men Origins: Wolverine" To jest tytul. Nie czepiaj sie bez sensu nie wiedzac na dany temat tego, co sie powinno.

Mi sie tez Ryan podobal. Pasowal bardzo - taki wlasnie nieco cwaniaczkowaty. Jestem na tak.

użytkownik usunięty
naresca_2

przeczytaj z łaski swojej tytuł zanim się idiotycznie odezwiesz ;)

Logan_Cole

Deadpool to moja moja ulubiona postać uniwersum Marvela, na Wolverine'a poszedłem do kina w głównej mierze żeby zobaczyć go na wielkim ekranie ;) I powiem że się nie zawiodłem! Reynolds to dla mnie idealny Deadpool, a teksty manicure do Creed'a i w windzie są świetne :D
Chciałbym osobny film Marvela z Deadpoolem i Reynoldsem w roli głównej, ale wiem że szanse na to są bliskie zeru jeśli nie zerowe :(

The_Answer_

a jednak bedzie deadpool czyli niemożliwe stało się możliwe

daunmian

deadpool czyli ten z zaszytymi ustami? z tymi mieczami to wymiatał ale
później to już taki dziwny był jak go przerobili.

pilek01

Deadpool ma być czymś w rodzaju X-Men Geneza: Wolverine. Czyli poznamy historię Wade'e Wilsona od podstaw. A jak to ktoś napisał Deadpool powiedzmy "po przemianie" powinien pojawić się w drugiej cześci X-Men Geneza : Wolverine . Bo takowa tez ma powstać. Zręsztą kto wytrwał do końca napisów wie że Deadpool przezył. Z tego co czytałam to ma być też po Wolverinie i Deadpoolu historia Magneto. Cóż pozyjemy zobaczymy. Osobiście Deadpoola nie moge się doczekać xD

Serafina_87

Tylko żeby Deadpool był Deadpoolem takim jakiego go pamiętamy z komiksów i chociażby krótkiego animowanego filmu Wolverine vs Hulk :D Będzie wtedy Gitsior ;d

wloczykij_6

No wlasnie najlepsze jest to, ze taki ma byc :D

http://www.filmweb.pl/Filmowy+%22Deadpool%22+bliski+komiksowemu+orygina%C5%82owi ,News,id=52202