Jest teraz na 12 miejscu top 100 wśród aktorów. Dopiero przekroczył 1000 głosów, ma ich dokładnie 1002 na koncie i ocenę 8.62 :)))
Założę się <nie za darmo oczywiście;p> o kratę browara, że spadnie z tego miejsca bardzo szybko. Wiecie dlaczego? Tak jest z każdym artystą, który przekroczy 1000 głosów i wejdzie z dobrym wynikiem do top 100. Ja dam mu 10 od siebie, aby go jeszcze nieco wywindować, bo naprawdę lubię tego aktora. Poza tym jest naprawdę dobrym aktorem, zwłaszcza komediowym. Jestem jednak świadomy, że gdy tylko zostanie zauważony na liście top 100 posypią się 1ki z setek fikcyjnych kont. Cóż takie jest życie, a właściwie żyć - wszystko zależy od punktu siedzenia, no a zawistników wśród naszego narodu nie brakuje, wręcz odwrotnie.
10/10 panie Ryszardzie i 100 lat :).
Z tego idiotycznego rankingu wynika, że Kotys to najlepszy polski aktor. To spora przesada, jak dla mnie 5/10 to max co mogę dać Paździochowi.
Kurde człowieku, teraz sobie przypomniałeś o panu Ryszardzie Kotysie tak?
w momencie gdy zacząła cię kłóć w oczy jego obecność w top 100 tak?
kolejny zawistny polaczek, jasne Deep jest przecież lepszym aktorem niż Kotys. Szkoda słów. Wiedziałem że tacy jak ty zaraz tu się pojawią i zarzucą swoimi 1/10 tylko dlatego, że razi ich w oczy obecność Polaka <niejednego - to samo było ze Zbrojewiczem> na liście top 100.
Już byłoby lepiej gdybyś człowieku w ogóle nie oceniał, ok? Ale twoja wolna droga. I tak tacy jak ty stawiają te punkty tylko po to by zaniżyć komuś ocenę.
zajebisty pomysł żeby wylądował w pierwszej 10 ,kto to wymyślił ? szkoda
ze ludzie tnz polacy mają w sobie tak mało poczucia humoru :) fajne jakby
przebił De Nira :))
Depp a Kotys...tego nie da się porównać. Depp przewyższa wszystkich polskich aktorów o całe nieba. I bynajmniej mnie to nie cieszy, przeciwnie - chciałbym aby istniał tak wybitny polski aktor. Niestety.
Kotys to drugorzędny aktorzyna, dobry bo dobry, ale proszę cię - nie porównuj go z mistrzami takimi jak Depp.
Uważam,że moje 5 to uczciwa ocena. A jak chcecie robić taką akcje, by jakiś Polak zajął 1 miejsce to ok, tylko dlaczego akurat Kotys? Gdyby chodziło o Pieczkę, Olbrychskiego czy Cybulskiego to by było co innego. A tak ten ranking zrobił się syfiasty.
Dałem 10.
Dlaczego?
Bo mam w dupie ten ranking a można się pośmiać z dzieciaków ,które tak się nim przejmują ,niech będzie na pierwszym miejscu ,tego mu życze.
A wątpliwości ,że jest dobrym aktorem nie mam.
Sto lat!
No i co z tego że jest tak wysoko będziecie się wieszać z tego powodu. Tylko idiota przejmuje się rankingiem tworzonym przez ludzi nie mających z kinem nic wspólnego. A swoją drogą to cenie pana Kotysa za jego aktorstwo. Na tym rankingu może być tak samo pierwszy jak i ostatni, nieobchodzi mnie to KARWASZ TWARZ.