Ryszard Kotys

Ryszard Czesław Kotas

7,7
18 493 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryszard Kotys

Nie wygląda na tyle. Dobrze się trzyma

Tuż to Smoleń jest o 16 lat młodszy a to już wrak człowieka, a on w Kiepskich pomyka jakby miał nie więcej niż 50-siatkę... Gratuluję zdrowia

skoczek_narciarski

No nie przesadzajmy z tą 50. Na 80 na pewno nie wygląda, ale 70 spokojnie bym mu dał.

skoczek_narciarski

Właśnie chciałam napisać taki sam post.Tez jestem zdziwiona bo facet rzeczywiście nie wygląda na tyle.Ja bym mu dała 58 ,59 blisko 60 tki.

skoczek_narciarski

Tylko, że Smoleń o ile wiem jest po przeżyciach..

PunkFan

ja bym mu dała 60 lat

skoczek_narciarski

Po pierwsze, pan Smoleń jest 15 lat młodszy od pana Kotysa, nie 16. Po drugie wiadomo, przeżył śmierć samobójczą syna i żony, pogrążył się w depresji i alkoholu, od kilkudziesięciu lat pali jak smok, więc musiało się to niestety odbić na zdrowiu (dwa udary, problemy z płucami) i wyglądzie. Dlatego też mam nawet większy szacunek dla pana Smolenia niż Kotysa, że mimo tylu przeżyć nadal ma siły i chęci by zajmować się swoją fundacją oraz występować w Kiepskich.

sedziak12

obaj są godni szacunku, stara szkoła

baron666

zgadzam się obaj godni szacunku

skoczek_narciarski

smoleń wiele przeszedł i choruje, więc nie ma co ich porównywać. co do samego p. Kotysa dziwię się, tak wielu ludzi kojarzy go tylko z paździochem, przecież zagrał w wielu filmach i sztukach teatralnych