Jest to jeden z moich ulubionych aktorów. Powód jest prosty- świetnie gra, oddaje całą atmosferę swojej postaci (a zarazem całego filmu). Bardzo go cenię za film "Merlin"(trochę mniej znany) z jego tytułową rolą.
zgadzam sie z wami to jest świetny aktor a w szczególności w filmie "Merlin".Proszę was abyście mi załatwili stronke albo sklep internetowy gdzie mogłabym kupić ten film bardzo prosze...A wracając do aktora to ja dałabym za jego świetne aktorstwo nawet 10+gdyż bardzo go lubię!Jak znajdziecie ten sklep internetowy w ktorym moglabym kupic ten film na vhs to piszcie: nr GG 3660470 lub na mój e-mail mariolka1991@wp.pl błagam pomóżcie mi się z tym uporać a oferuje pomoc także ze swojej strony w innych różnych dziedzinach :)
Zgadzam się z tym, że to świetny aktor. Umie zagrać każdą rolę i dobrą i złą. To mój ulubiony aktor. Niesamowicie zagrał w filmie "Merlin" - kocham ten film i w "Polowaniu na Czerwony Październik". Szkoda tylko , że ma już 57 lat.
Zgadzam się z tobą Iga prawdziwi aktorzy mają już sporo latek...Takich dobrych aktora jak ten już chyba nigdy nie zobaczę :(
Sam Neill to facet, który najbardziej pasuje mi do roli psychopaty (a właściwie to do roli "ciemnej") ... nie wiem dlaczego ... ma w sobie coś takiego niesamowitego .. głównie w oczach ... ogólnie uważam go za rewelacyjnego aktora, który na planmie odwala kawał dobrej roboty!