Sam NeillI

Nigel John Dermot Neill

7,8
29 246 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sam Neill

sorry

użytkownik usunięty

ale czy mogę spytać KTO TO JEST??? i jak ten ktoś znalazł się na 8 miejscu????, gdy np Mel Gibson, Bruce Willis, Sean Connery, Tom Hanks są za nim??!!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

no dżizys:P za pare dni to zniknie;) to są osoby ktore przekroczyły pułap 1000 głosów i pojawili sie na top ale loozior - to tymczasowe:)

malina_toja

jezu..skąd ci ludzie się biorą..?? :|

użytkownik usunięty
The_Carnival_Is_Over

powiedz mi, kto ich robi, to ich pomszczę... :|

T_K gdybym wiedziała sama bym się tym zajęła..
powinni robić jakiś test na inteligencje albo coś zanim pozwolą konto na FW założyć..

użytkownik usunięty
The_Carnival_Is_Over

nie chodziło mi o to, żeby podważać kogoś talent aktorski, ale chciałem podkreślić moje zdziwienie wynikające z faktu, że owy pan znalazł się na 8 miejscu listy TOP100 aktorów, poza tym nie wiem co ma iloraz inteligencji do znajomości aktora, ale to już nie mój problem. Wypowiedź malina_toja w zupełności mi wystarczyła- po prostu nie zauważyłem, że miał lekko powyżej 1000 głosów.

PS: Widzę, że ten aktor jakoś długo się nie utrzymał na szczycie listy- 81 miejsce(stan z dnia 2 lutego godzina 17:07).

Co za debilne pytanie. Obejrzyj sobie Fortepian albo Jurajski Park to będziesz wiedział.

to że mało znany aktor to znaczy że gorszy od tma hanksa czy gibsona????!!!!

Jeżeli oglądaliście film Park Jurajski ( tak znany film ) to musicie go znać.

uwielbiam go w parku jurajskim i w merlinie ;)

mel gibson? hahaahaha BRUCE WILLIS? o boze, dawno sie tak nie smialem. Wez nie porownuj tych dwoch pseudo aktorzyn do Neill'a.

Abraxus

Też się uśmiałam " niezniszczalny" Willis z wiecznym grymasem na ustach czy Gibson .. jak można w ogóle robić takie porównania

Abraxus

"mel gibson? hahaahaha BRUCE WILLIS? o boze, dawno sie tak nie smialem. Wez nie porownuj tych dwoch pseudo aktorzyn do Neill'a."

Abraxus - I love you ! xD (no dobra, Bruce też jest świetny :]P )

Jedynie z tej całej czwórki zaliczam Toma Hanks`a do dobrych aktorów , reszta postacie "komiksów "

LoL jak można zadawać takie idiotyczne pytania kto to jest:) Aktor ten zagrał już w bardzo wielu filmach, wielu pewnie kojarzy go z "Parku Jurajskiego" kasowego hitu. Koleś jak dla mnie ma niezaprzeczalny talent i spokojnie mogę postawić go na równi z takimi aktorami jak Gibson, Willis czy Hanks.

kaktus_6

Zgadzam się z Tobą Kaktus 6. Z tym, że każdy z wymienionych przez wasz wszystkich jest dobry na swój sposób. Ktoś może kogoś lubić lub nie ale nie znaczy to żeby go bluzgać... Poza tym Sam mi się kojarzy głównie z "Horyzontem Zdarzeń" i z filmami z NG o "kosmosie". Pozdrawiam

hanzu

nie znać Sam'a ... to trzeba być idiotą totalnym, co wy ogladacie? HSM ? a moze Hanne Montane ? dla rychu121 i tym podobnych nie ma juz ratunku na tym swiecie !

nexus0

Do "nexus0":
Potwierdzam :)))

...a do "universe_m" >> :D tak trzymaj!

na jakim 8 miejscu jak jest na 355 w topie aktorów ;/

szczureczek

nie ma to jak odpowiadać na post sprzed półtora roku

Najpierw obejrzyj np. "Park Jurajski" a potem oceniaj.