ale czy mogę spytać KTO TO JEST??? i jak ten ktoś znalazł się na 8 miejscu????, gdy np Mel Gibson, Bruce Willis, Sean Connery, Tom Hanks są za nim??!!
no dżizys:P za pare dni to zniknie;) to są osoby ktore przekroczyły pułap 1000 głosów i pojawili sie na top ale loozior - to tymczasowe:)
T_K gdybym wiedziała sama bym się tym zajęła..
powinni robić jakiś test na inteligencje albo coś zanim pozwolą konto na FW założyć..
nie chodziło mi o to, żeby podważać kogoś talent aktorski, ale chciałem podkreślić moje zdziwienie wynikające z faktu, że owy pan znalazł się na 8 miejscu listy TOP100 aktorów, poza tym nie wiem co ma iloraz inteligencji do znajomości aktora, ale to już nie mój problem. Wypowiedź malina_toja w zupełności mi wystarczyła- po prostu nie zauważyłem, że miał lekko powyżej 1000 głosów.
PS: Widzę, że ten aktor jakoś długo się nie utrzymał na szczycie listy- 81 miejsce(stan z dnia 2 lutego godzina 17:07).
mel gibson? hahaahaha BRUCE WILLIS? o boze, dawno sie tak nie smialem. Wez nie porownuj tych dwoch pseudo aktorzyn do Neill'a.
Też się uśmiałam " niezniszczalny" Willis z wiecznym grymasem na ustach czy Gibson .. jak można w ogóle robić takie porównania
"mel gibson? hahaahaha BRUCE WILLIS? o boze, dawno sie tak nie smialem. Wez nie porownuj tych dwoch pseudo aktorzyn do Neill'a."
Abraxus - I love you ! xD (no dobra, Bruce też jest świetny :]P )
LoL jak można zadawać takie idiotyczne pytania kto to jest:) Aktor ten zagrał już w bardzo wielu filmach, wielu pewnie kojarzy go z "Parku Jurajskiego" kasowego hitu. Koleś jak dla mnie ma niezaprzeczalny talent i spokojnie mogę postawić go na równi z takimi aktorami jak Gibson, Willis czy Hanks.
Zgadzam się z Tobą Kaktus 6. Z tym, że każdy z wymienionych przez wasz wszystkich jest dobry na swój sposób. Ktoś może kogoś lubić lub nie ale nie znaczy to żeby go bluzgać... Poza tym Sam mi się kojarzy głównie z "Horyzontem Zdarzeń" i z filmami z NG o "kosmosie". Pozdrawiam
nie znać Sam'a ... to trzeba być idiotą totalnym, co wy ogladacie? HSM ? a moze Hanne Montane ? dla rychu121 i tym podobnych nie ma juz ratunku na tym swiecie !