Sam Worthington

Samuel Henry J. Worthington

7,7
28 543 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sam Worthington

W sieci ruszyła pierwsza polska strona fanów Sama Worthingtona. Znajduje się ona pod adresem http://www.samworthington.prv.pl
Serwis jest dopiero na etapie rozbudowy, więc wszelka pomoc jest mile widziana :). Zapraszam wszystkich fanów :).

haurka

Generalnie się cieszę i sam pomysł w pełni popieram!!!!!!!!!!!!!!
Tylko jedna mała uwaga na dobry początek usuń proszę oceny filmów bo: 1.Nic to nie wnosi !!!
2.Dziwna skala 1-6 !!!
3.Po ocenach widać, że nie widziałaś wszystkich filmów(ja też) i jako, że tworzysz stronę nie powinnaś się do tego przyznawać !!!
4.Oceniłaś Salto na 3 w skali do 6 !!! :-0
itp.
Te uwagi piszę bardziej dla żartu, ale coś w tym jest?!

Sam_Worthington

Wszystkich filmów nie widziałam, bo nie wszystkie jestem w stanie zdobyć i nie ode mnie to zależy niestety :( Te, które znalazłam, obejrzałam.
Oceny mogę usunąć.
"Salto" jest filmem ambitnym, ale na pewno nie jest takim, do którego chciałabym wrócić (dlatego 3/6). Oceniałam każdy film w odniesieniu do pozostałych z filmografii. Skala od 1-6 wzięła się z tego, że w skali 1-10 ciężko film sklasyfikować. Taka skala szóstkowa jest np.w magazynie FILM przy recenzjach i taka mi bardzo odpowiada. 10 jest zbyt obszerna.
Dziękuję jednak za uwagi i komentarze, bo dzięki nim mogę wciąż ulepszać serwis.

haurka

Czy usunięcie ocen nie wpłynęło na plus pod względem estetycznym?
Pomijając moje wcześniejsze pi..do.enie.

haurka

Dodałem do ulubionych ;-)
..............................

haurka

O Boże to on ma fanów? Oo
Mam nadzieję że lubicie go za coś innego niż tą beznadziejną grę aktorską.

Victor_Fw

http://www.filmweb.pl/topic/1313749/Ogladalem+film+poraz+2+i+stwierdzam+fak
t+ze+Sam+Worthington+to+naprawde+kiepski+aktor!%3E.html

W Terminatorze zagrał jeszcze gorzej.

haurka

Tak, on ma fanów i jest b. dobrym aktorem :D Tak w ogóle super stronka ;)

dorota239

Dzięki za miłe słowa dotyczące serwisu :)
Na jakiś czas jednak będę musiała zawiesić aktualizacje z przyczyn niezależnych ode mnie, dlatego poszukuję osób, które zainteresowane byłyby poszukiwaniem i redagowaniem newsów. Każda propozycja pomocy we współredagowaniu stronki będzie mile widziana :)

haurka

No no widzę że po filmie Avatar Sam ma bardzo wielu fanów w Polsce.