Samuel L. Jackson

Samuel Leroy Jackson

8,3
173 179 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Samuel L. Jackson

Jesus Chryst

użytkownik usunięty

ile filmow on kreci, moze konkurować z De Niro, Trejo i Dennisem Quaidem

I z nim:
http://www.filmweb.pl/person/Michael+Madsen-195

użytkownik usunięty
Anaissa

I http://www.filmweb.pl/person/Danny+Trejo-2875

użytkownik usunięty

A sorry zapomialem, ze Trejo juz dodalem

lubi zap*erdalać

no i? lepiej grać w kilku filmach ale wybitnie jak danie day-lewis a nie jak ta murzyńska prostytutka łykająca każdy syf typu 'węże w samolocie'

użytkownik usunięty
aew4334555

No o tym wlasnie mowie, nie zalapales clue mojej wypowiedzi

nie wiem jak podales de niro i ktoś podał madsena to myślalem że to zaleta,ale w sumie de niro też sie zeszmacił więc wyszstko gra.

użytkownik usunięty
aew4334555

Właśnie o wadę mi chodziło. Weżmy takiego Gibsona, nie gra we wszystkim, a jakoś nie cierpi z tego powodu

gibson to moim zdaniem dobry momentami bardzo dobry aktor,raczej nie wybitny ale zawsze lubiłem kreowane przez niego postaci [kultowe zresztą].

użytkownik usunięty
aew4334555

Ja tez, szkoda mi Willisa, L. Jacksona, De Niro, ze w takich filmach graja, ale coz zrobic

mi jest bardzo szkoda nortona bo ile ww mieli swoje szanse które wykorzystali bądź nie,mają juz swój wiek i lata świetności za soba,natomiast norton ma fatalnego! menadżera który tylko marnuje jego talent.bo z 3 swietnymi kreacjami [ american history x, lek pierwotny i fight club] nie wiele zdziała jeżeli sytuacja się nie zmieni..

użytkownik usunięty
aew4334555

Grales w GTA?

nie za bardzo mam czas na gry,ale kiedyś mi się zdarzyło.a co?

użytkownik usunięty
aew4334555

Bo Rockstar to jest firma ideal jak dla mnie. Tworza grę raz na 4-5 lat. Lepiej troche poczekać wzbudzić apetyt, dopracować i mamy bardzo dobra grę. Odnosi się to też do filmów. Czy De Niro nie może wybrać jednego filmu rocznie, albo na dwa lata?

hehe no nie nam już wybierać w ilu filmach zagra,ale nam już jest oceniać jego wybór, jak dla mnie jego magia przemija i to z własnego wyboru. pomału robi sie tak że zaczyna mieć na koncie wiecej kaszan niż filmów bdb/rew/arcydzieł.

użytkownik usunięty
aew4334555

Tak samo kontynuacje filmów. Niekiedy ciśnie się na usta po ch.. powstala kolejna część np. Robocop 3 itp

dokładnie, z tego co kojarzę to najgorszy sequel jaki widziałem to desperado 2 i legenda zorro, coś ohydnego zwłaszcza że pierwsze cze byly calkiem udane.

użytkownik usunięty
aew4334555

Dobrze, ze nie zrobili kontynuacji Siedem albo Shawshank

siedem to faktycznie świetny dreszczowiec co do shawshank to taka ckliwa opowiastka którą można sobie przypomnieć od wielkiego dzwonu.
wczoraj oglądałem django i musze przyznać ze się lekko rozczarowałem.

użytkownik usunięty
aew4334555

Dobrze, ze lekko

no nie wiem czy dobrze, w koncu czekałem na ten film 3 lata i liczyłem na bombę wiec wzmianka o 'lekkim' rozczarowaniu to dosyć slabo.

użytkownik usunięty
aew4334555

Ja ciagle sie rozczarowuje na filmach nazywanych klasykami

aew4334555

*czterema

aew4334555

królestwo niebieskie, grał może z 10 minut a przyćmił całkowicie blumiastego bluma

aew4334555

przecież w "Wężach w samolocie" zagrał dla beki, widać po nim, że ma dystans do siebie i swojego zawodu.

aew4334555

Rozumiem że jak ktoś zagra w słabym filmie to sie sprzadał i jest słabym aktorem , mnie troche irytuje grając w produkcjach marvelowych . Bo za " weze w samolocie" nie zgarnoł raczej grubego hajsu . Jest tak jak i DeNiro wybitnym aktorem i to że grywa w słabszych filmach moze z próznosci ,chęci zdobyćia pieniedzy , lub innych powodów . Tego nie zmienia .