Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock

8,1
58 311 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sandra Bullock

Brawo Sandra!

użytkownik usunięty

Już dawno Ci się należał ten Oskar! Jesteś wielka!

Pewnie że się należał.Ma już 46 lat i to odpowiedni czas był na przyznanie Oscara. Aktorka lubiana,ciepła,pełna uśmiechu.Malina to przyznana przez zazdrość(jaskółki śpiewały że będzie kandydatką do Oscara).Każdy aktor ma lepsze i gorsze role.Czy wieloletni taksówkarz mając jeden wypadek nie może być nadal dobrym kierowcą.
Gratuluję.

użytkownik usunięty
gran19

W 100% zgadzam się z osobą wyżej.
Gratuluję Sandro!

Taka ona wielka jak Oscar prestiżowy - fuj!

hmmm czy się dawno należał...no nie wiem. Zaliczam ją do moich ulubionych aktorek, ale wydaje mi się że ją albo się lubi albo nienawidzi, chyba nie pozostaje obojętna. Do tej pory raczej była angażowana do takich ról, że się nie miała jak wykazać. Czy Oskar za Blind Side jej się należał??? Nie wiem bo nie miałam okazji jeszcze obejrzeć filmu. Z całej piątki aktorek nominowanych w tym roku była Meryl Streep, chociaż bardziej za całokształt niż za rolę w Julie & Julia

marcikUK

caloksztalt, a co Meryl ma 80 tke, zeby dawac jej nagrode za caloksztalt? Glupoty gadasz, ona ostatnimi laty
idzie jak burza, nominacja za nominacja... i co myslisz, ze to byla konczaca kariere rola? Ona zagrala genialnie
Julie Child, postac na wskros autentyczna, ona wlasciwie nia byla przez caly film.