uwielbiam ją.a ta złota malina to jakieś nieporozumienie ale podziwiam ją bo przyszła odebrac maline sama <3
nie nie tylko dlatego ze ja lubie!!!!! jest naprawde dobra aktorka w porownaniu z kilkoma innymi typu "wow,najpiekniejsza,najladniejsza i wogole" ona jest zwyczajna kobieta i niczego nie udaje tak jak inne laski z hollywood :P
witam!
również ją lubię, świetnie się sprawdza w różnych gatunkach filmowych, jednak najbardziej lubię ją w komediach. no a poza tym jest śliczna!!! xP
pozdrawiam!
Jest dorba aktorką? Udowodnij tą tezę! A co do tego jaka jest prytanie: nie wiesz, tego - pokazuje Ci tylko to co chce abyś zobaczył/a, dwa: to jaka jest nie ma znaczenia przy jej ocenie jako aktorki.
ale o co ci chodzi?? ja wyrazam swoje zdanie!dla mnie jest najlepsza i koniec po co ta dyskusja??!!
mam cie juz dosc mam prawo wyrazac swoje zdanie a ty masz swoje i nie rozumiem po sie mnie czepiasz??!! dla mnie Sandra jest najlepsza... :P
juz Ty nie mów, że jest "b.przecietna" zastanow sie prosze... Zgadzam się w 100% z lenką, Sandra jest świetna, normalna, "down to earth".... Picard udowodnij nam, prosze swą teze! Udowodnij, ze jest przecietna, a ja Ci udowodnie, ze nie ..
jejku jak ja ta aktorke lubie !
za gre w miss agent,w narzeczonym mimo woli kurcze ta kobieta ma talent
no i do tego jest ladna:)