Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock

8,1
58 599 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sandra Bullock

uwielbiam ją.a ta złota malina to jakieś nieporozumienie ale podziwiam ją bo przyszła odebrac maline sama <3

KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM :D

blindsideS

Aha, najlepsza bo ją lubisz? Wspaniały ,,argument!"

użytkownik usunięty
Picard

nie nie tylko dlatego ze ja lubie!!!!! jest naprawde dobra aktorka w porownaniu z kilkoma innymi typu "wow,najpiekniejsza,najladniejsza i wogole" ona jest zwyczajna kobieta i niczego nie udaje tak jak inne laski z hollywood :P

witam!
również ją lubię, świetnie się sprawdza w różnych gatunkach filmowych, jednak najbardziej lubię ją w komediach. no a poza tym jest śliczna!!! xP
pozdrawiam!

fraglespb

Jest dorba aktorką? Udowodnij tą tezę! A co do tego jaka jest prytanie: nie wiesz, tego - pokazuje Ci tylko to co chce abyś zobaczył/a, dwa: to jaka jest nie ma znaczenia przy jej ocenie jako aktorki.

Picard

mimo tego, jest najlepsza i najfajniejszą osobą w Hollywood!

użytkownik usunięty
Picard

ale o co ci chodzi?? ja wyrazam swoje zdanie!dla mnie jest najlepsza i koniec po co ta dyskusja??!!

Po co dyskusja A nie jesteśmy na forum dyskusyjnym, drogi fanie bardzo przeciętnej aktoreczki?

użytkownik usunięty
Picard

mam cie juz dosc mam prawo wyrazac swoje zdanie a ty masz swoje i nie rozumiem po sie mnie czepiasz??!! dla mnie Sandra jest najlepsza... :P

Picard

juz Ty nie mów, że jest "b.przecietna" zastanow sie prosze... Zgadzam się w 100% z lenką, Sandra jest świetna, normalna, "down to earth".... Picard udowodnij nam, prosze swą teze! Udowodnij, ze jest przecietna, a ja Ci udowodnie, ze nie ..

użytkownik usunięty
TheWhyski

oooo...bardzo dziękuje za poparcie :)

jejku jak ja ta aktorke lubie !
za gre w miss agent,w narzeczonym mimo woli kurcze ta kobieta ma talent
no i do tego jest ladna:)

super aktorka