Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock

8,1
58 311 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sandra Bullock

nie wiem ale na wielu zdjęciach i galach jest w jego towarzystwie?????????????????? ?????

użytkownik usunięty
izak12

NIE! Sandra i Keanu są jedynie przyjaciółmi. niedługo do kin wychodzi ich drugi wspólny film The Lake House. Sandra i Keanu to tylko bardzo dobrzy przyjaciele, byli razem na oskarach. A Sandra jest mężatką, wyszła z Jessego Jamesa (znany mechanik). Jeżeli chcesz coś poczytać zapraszam na mój blog http://sandra-bullock2.blog.onet.pl/ [sandra-bullock2.blog.on ...]

Jednak uważam, że Sandra bardziej pasuje do Keanu(on do niej też) niż do Jessego. Ale to tylko moje zdanie.

Szajba

powiem ci że nie tylko twoje "mam tak samo jak ty"

izak12

A ja uwazam ze Jessie James jest Wporzo ! Jego Monster Garage i wogule West Coast Chopper's Wymiata ! Ale to tylko moje zdanie wiec nie musicie mnie odrazuu wszyscy wyzywac !

Hellrazor

A ja uwazam ze Sandra do niego pasuje! Ona i kEanu jakos ladnie wygladaja razem :D

Mona

Moim zdaniem Sandra i Keanu pasują do siebie.

izak12

moim zdaniem keanu i sandra też baaaaaaaaaardzo do siebie pasują:D

izak12

Mam nadzieję, ze będa ze sobą. Keanu zasługuje na szczęśliwe życie, los go bardzo doświadczył i dlatego wierzę, ze tym razem uda mu sie powrócic do normalności. Sto lat Keanu!!!

izak12

Moze Sandra ma podobny charakter do Jesse Jamesa. Ja go tam lubie :P ( Monster garage jest extra)