W moim prywatnym rankingu najgorszych aktorek miałaby chyba zaszczytne drugie miejsce zaraz za Cameron Diaz.
OK, masz prawo tak myśleć ale mogl bys podac jakies argumenty? Ja rzecz jasna ja lubie co nie znaczy, ze kazdy musi.
Pozdrawiam i rzecz jasna czekam na odpowiedź! :)
Wg mnie również zalicza się do najgorszych aktorek, dla mnie zazwyczaj gra aktorska w jej wykonanie jest zdecydowanie na marnym poziomie..
Ja też ją lubię, ale oczywiście szanuję zdanie innych. Może po prostu jej
nie lubicie i tyle... Może wcale tu nie chodzi o jej grę...
Zgadzam się. Gra jak kłoda. Pamiętam scenę w tym żałosnym "speedzie" którego obejrzałem "bo wszyscy widzieli to ja też muszę", mianowicie rozjechała autobusem wózek z puszkami i zaczęła sie tak sztucznie stresować " o mój boże zabiłam dziecko" =_=. W sumie z jej żałosną grą aktorska może konkurować tylko Jessica Alba, która powinna zostać modelka na wieki wieków a nie brać się za aktorstwo.
przypomnijmy tylko, że SPEED był jej pierwszym poważnym filmem. Od pierwszego nabiera się doświadczenia więc nie sądźcie po jednym filmie.
W filmie PRZECZUCIE fenomenalnie odegrała emocje
wybaczcie ale Wasze argumenty są takie: jest są aktorką bo źle gra! ;) Czy kiedy czytacie taka wypowiedź nie bawi Was ona? Dobrze, widzę, że jest argument z gra S.B w ,,Speedzie". OK, ale ow film powstał - jak juz ktos wyzej zauważył było ponad dekadę temu, a po drugie moim zdaniem zgrala tam calkiem przyzwoicie- tu przydały by się agrumanty czemu myślicie, iż było inaczej? To byl film akcji a nie wielkie, ambitne kino.
(Nie)stety zgadzam się z założycielem tematu. Sandra Bullock ma w sobie coś, co mnie niezwykle irytuje; jej gra mnie nie przekonuje; jest "drewniana". Taki typ "mdłej mimozy", jak Andie McDowell, Reese Witherspoon czy Juliette Binoche - do tych aktorek również nie mogę się przekonać, no cóż, bywa;) Ale pocieszam się, że podobnie miałam z Jimem Carrey'em, dopóki nie zobaczyłam go w "Truman show" i "Człowieku z księżyca". Także jeszcze nic straconego;) Pozdrawiam.
ja tam ja lubie, uwielbiam ja w Totalnej Magi super zagrala z Kidman (podobaja mi sie tez inne filmy z nia) [kazdy ma swoj gust i trzeba to uszanowac] pzdr :)
nie lubie jej na ekranie zawsze gra w ten sam sposób a właściwie udaje nie ma znaczenia czy to komedia romantyczna film akcji czy dramat - typowy przykład na to że jak się zagra w jednym filmie który dużo zarobił to trzeba nakręcic kontynuację i też w nim zagrać a potem jeszcze w kilku innych filmach które tylko potwierdzają mierność aktorską
pozdrawiam
Ja uważam ją za bardzo dobrą aktorkę. Uwielbiam filmy z jej udziałem i sądzę, że zasłużyła sobie na miejsce w rankingu.
Rowniez nienawidze tej aktorki, i uwierzcie mi, gdy widze z nia film odrazu przelaczam, jedyny jaki film obejrzalem z jej udzialem to Przeczucie, ale przez Nia nie podobal mi sie wogole.
Dla mnie jest też dobrą aktorką, potrafila swietnie zagrac w komedi Miss agent 1 i 2 a takze w bardzo powaznym filmie Przeczucie. Wiec jak moze nie byc utalentowana aktorka, skoro potrafi zagrac śmieszną, szalona a zaraz powazna i zdystansowana. Dzis speed:) jeee;d
Podkreślijmy, że Miss Agent to był jej film. Jej pomysł, jej scenariusz, jej produkcja, jej główna rola. Świetny pomysł na komedię :)
Też mam takie zdanie. Ona jest beznadziejna. Za każdym razem jak oglądam filmy z nią (oglądałam) to mnie mdli. Zawsze taka sama. Zawsze ten głupi uśmiech i betonowa postura. Zero wczucia w rolę. Wystarczaące powody? Przykłady: Thing called love - spartaczona rola kosmicznie, miala zagrac kogos rozdartego zagrala idio tke?; Śmiertelna wyliczanka - porażka. Nie wymieniam tutaj gniotów w których grała, takich jak Miss agent które są oczywiste.
każdy ma swój gust, ja ją uwielbiam i uważam ją za najlepszą aktorkę :) tak
jak i Julie Roberts, czy Gwyneth Paltrow. Mnie urzekła swoim wdziekiem
osobitym, urodą, ale przede wszystkim aktorską grą! Gra fenomenalnie np w
filmie Przeczucie, Dom nad jeziorem - gdzie umie okazać emocje - razem z
nią płakałam. Ale również w komediach jest świetna - 28 dni, Miss Agent
itd... wiec nie wiem czego wy od niej chcecie;) a mimo tych wszystkich
plusów - uroda, talent, wdziek jest bardzo skromna i podchodzi do siebie z
dystansem, a dzis trudno spotkac takiego aktora;).
kocham ją!
Jestescie żałośni! Sandra jest rewelacyjna i w dodatku piękna. Umie się wczuć i zagrać każdą rolę znakomicie. Nie wiem jak jej moożna nie lubic. Pewnie dla was idolką jest pusta Paris Hilton?
Ha! Już lepszego stwierdzenia się dać nie dało. Zapewne ten kto uważa
Sandrę za słaba aktorkę będzie miał za idolkę Paris Hilton.