Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock

8,1
58 548 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sandra Bullock

w naszym rankingu na filmwebie zawsze widziałem Sandrę w 3-4 dzisiatce i to niemal zawsze ze strzałka w dół :(
Ale w końcu została doceniona :) bardzo się cieszęę :P

MrAnderson

bo wcześniej nie było podziału na aktorów i aktorki :)

Janko_Muzykant

I tak się powinna trzymać w 4 dziesiątce, a nie na 8 pozycji.

Janko_Muzykant

ale całkiej niedawno to było. już jak był podział.

Myślę że ostatni jej film (Narzeczony mimo woli) przyniósł jej uznanie xDD

MrAnderson

Nie uznanie, a popularność.

użytkownik usunięty
MrAnderson

Nawet w pierwszej 100 nie powinna być... nie jest wybitną aktorką...

To dobra aktorka,ale nie wybitna i nie powinna byc przed taki osobami jak Blanchette czy Winslet. Powinna utrzymać sie w granicach pierszszej 30 a nie nan 3 miejscu.

Ava_Elizabeth

Tak na prawdę to tylko jedna może dwie aktorki z 10 zasługują na top 10 Audrey Hepburn i być może M.Strep.

shady_88

Zgadzam sie w 100 %, Sandra Bullock nie dorasta im do pięt.

nie tobie to oceniać. Jak widać wreszcie została doceniona. Jest świetną aktorką odnajdującą się w każdej roli

Power_Attraction

Świetną aktorką odnajdującą się w każdej roli? Jest co najwyżej przeciętna.

shady_88

Zgadzam się. Jak ona może być tak wysoko?

shady_88

zupełnie tak ja ty przeciętniaku

Power_Attraction

bardzo wysoko jak na aktorke słynąca głównie z tandetnych komedyjek. osobiscie nie umiescilbym jej w rankingu tak blisko świetnych Nicole Kidman i Meryl Streep.chociaż w "totalnej magii" bardzo mi sie podobała :)

afortunadamente

hmm... bardzo jesteś miły. ,,Tandetne komedyjki''? Otóż te ,,tandetne komedyjki'' są najbardziej oglądalnymi ,,komedyjkami'' na świecie, ponadto Sandra nie tylko grała w ,,komedyjkach''! Nienawidzę takich typów! Którzy szufladkują ludzi!

Szmminka

Najbardziej oglądanymi komedyjkami na świecie? Chyba żartujesz.
Po za tym, nawet gdyby były to nie to ile osób ogląda film decyduje o jego jakości, a filmów z udziałem Bullock to jedynie Crash można z czystym sercem polecić i jeszcze Speed był dobry, ale ona nie jest aktorką, która zasługuje na tak wysoką lokatę, widać, że jest to jedynie ranking popularności, a nie prawdziwego talentu.

shady_88

no ty akurat się znasz i znakomicie wiesz kto ma nienaganny talent? AAAAA... pieprzyć to forum wiem swoje i juz.

Szmminka

to, że oglądają je miliony ludzi na świecie wcale nie świadczy o tym, że nie są tandetne. według mnie są. nie mam nic do Bullock, tylko uważam, że w tym rankingu znalazla sie za wysoko. :}

Szmminka

Obejrzałem wiele filmów, poznałem więcej aktorek niż tylko Sandra Bullock, zauważyłem, że wiele z nich jest znacznie lepsza od Bullock i bardziej zasługują na miejsce w top10. Pewnie jeszcze nie znasz takich aktorek, jak Audrey Hepburn, Katharine Hepburn, Ingrid Bergman, Grace Kelly, Bette Davis (chodzi mi, że nie widziałaś z nimi żadnego filmu), ale to są prawdziwe talenty, mega gwiazdy kina i to one powinny być w cisłej czołówce, a to tylko niektóre osoby.

shady_88

Panie Gamoń przez wielkie G albo d jak Dupa a wiesz, że jest coś takiego jak gust?? Jedni lubią tych drudzy tamtych choćby nie wiem co. Ja naprzykład ojca chrzestnego mam gdzieś, nie przepadam za De Niro czy Pacino co nie zmienia tego, że są w czołowce.
Oglądać to możesz milion filmów, szkoda że myślenia ci od tego nie przybędzie.

Genryusai

Panie mądraliński, szkoda, że nie wie pan co to jest obiektywizm, a to że są różne gusta, nie robi z aktorki kogoś wielkiego. Dlatego ten cały ranking aktorek jest do bani i to totalnie, szkoda, że na pierwszym miejscu Paris Hilton nie ma albo Cyrus(nie wiem jak się to pisze).

shady_88

a czy te rankingi to są dla was aż tak ważne?? Jezuu.. pozabijajcie się jeszcze;/ Kogo lubisz i nie lubisz twoja sprawa, kieruj się sobą w takim razie a nie jakimiś rankingami.Naprawdę nie rozumiem ludzi

Szmminka

I tu niestety muszę się zgodzić z shady_88 - lubię Sandrę, podoba mi się to, że jest urocza i zabawna, podoba mi się jej styl bycia i uroda, ale z ręką na sercu nie przyznał bym jej miejsca w pierwszej dziesiątce, a co dopiero w pierwszej trójce! Ten ranking to kpina z kina - niestety, bo chodź Sandra jest sympatyczna, to nie oszukujmy poza jej fanami nikt nie będzie o niej pamiętał tak jak pamięta się o Katherine Hepburn - podobnież idolka Sandry - chociażby. To zupełnie inna liga aktorska i inne spektrum talentu i tu lubienie kogoś czy nie lubienie nie ma niczego do rzeczy...

Za to Ty jesteś bardzo wybitna, do pięt Ci pani Bullock nie dorasta.

To było oczywiście do monofilm i tym podobne.

użytkownik usunięty
Claire_J

Wielki obrońca Bullock się znalazł. Nie mam już cierpliwości...

MrAnderson

z czystym serem stawiam 1/10 dałbym 2/10 gdyby chociaż była ładna.

wodzbromden

hmm.. nie wiem co masz do jej urody al nich ci będzie.

Natomiast dając jej 1 ośmieszasz się, Sandra słynie głównie z komedii romantycznych a wg. mnie to właśnie w tego rodzaju kinie jest jedna z najlepszych aktorek.

Szmminka

To może polecisz mi jakiś film z nią gdzie gra negatywną postać, chętnie zmienię trochę o niej zdanie.
Co do wyglądu gdyby była blondynką doskonale by pasowała to tej z kawałów:)

wodzbromden

czy ty potrafisz czytać? To że gra w komediach to nie znaczy że gra negatywne postacie. Pozatym czemu uważasz że jest głupia?

Szmminka

facetom wystarczy, że kobieta jest mądrzejsza od nich i już jest uważana za głupią :>

diana6echo

Owemu panu zapewne chodzi o to, że repertuar ról Sandry jest bardzo ograniczony: wyobrażacie sobie by np. zagrała królową, albo seryjną morderczynie? Bo ja nie..

Picard

królową no nie mogę sobie jej w koronie wyobrazić, ale jak morderczynię to taaak:)

Szmminka

to czemu jeszcze nie zagrała jakieś negatywnej postaci?

Picard

bo może nie chce?
bo może jest świadoma swoich ograniczeń i woli nie narażać się na ośmieszenie
bo może nie dostała dobrego scenariusza?
bo może po prostu woli grać w komediach?

diana6echo

' bo może jest świadoma swoich ograniczeń i woli nie narażać się na ośmieszanie'
w końcu sensowna odpowiedz, tylko odpowiedz sobie teraz na pytanie czy taka aktorka zasługuje na to żeby być w top 5?...

wodzbromden

Nie. Ja tam wale te wszystkie rankingi, daje Sandrze góra 6/10, może i ładna, sympatyczna, bardzo ladny uśmiech ma, ale z aktorstwem to tak średnio...

m_szymon

krytycy od siedmiu boleści, naprawdę;> no ale jak tam uważacie

diana6echo

Skoro ona ma tak wielkie ograniczenia, że przez lata gra praktycznie ta sama rolę i zdaje sobie z tego sprawę to czemu jest tak wysoko w rankingu? i podkreślam, że ją lubię - ale to nie ma nic do rzeczy...

Picard

A właśnie, że ma do rzeczy, dlatego, że ten ranking nie jest listą aktorów najlepszych, tylko najbardziej lubianych przez użytkowników. I dlatego jest tak wysoko.

Claire_J

nie koniecznie, ale przeważnie:)

Szmminka

czyli ten ranking to innymi słowy lipa? :(

Picard

w tym wypadku - tak