Sarah Jessica Parker

7,2
11 114 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Jessica Parker

powinna se zrobić operacje plastyczną bo jest paskudna.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Nailyn

Obrzydliwa.
Psuje estetycznie ogladanie sexu w wielkim miescie.

Nailyn

A ja uważam, że jest piękną kobietą, a Wy jesteście żałosnymi intrygantami, którzy poza wyglądem nic nie spostrzegają, ot tak.

Nailyn

Wy jestescie nienormalni czy jak? Malo tego, ze jest piekna kobieta to jeszcze swietna aktorka. A wy jestescie zalosnymi zazdrosnikami..
A tak poza tym to patrzecie na gre a nie na wyglad bo ona z pewnoscia ma w nosie to czy wam sie podoba czy nie, bo sa osoby ktore ja znaja i doceniaja i ktorym sie podoba.. tyle zalosne czubki

Risae

nie o to nawet chodzi że dobra aktorka (chociaz nią jest) ani czy piekna czy nie piekna.. Ma COŚ w sobie.. coś pozytywnego..coś co przyciąga na nią wzrok.. taki uśmiech.. inteligentne spojrzenie i ten charakterystyczny pieprzyk ;PP czyż nie?

Risae

nie mamy czego zazdrościć.... oprócz kasy ;)

wyjatkowo irytująca uroda wśród tylu pieknych aktorek w "Seksie.."

smerfetka

taaa a jak by sobie zrobiła to by mówili że sztuczna lala i naturalne jest piękne ;p ma to coś czego nie uzyska się operacją plastyczną i nie uległą presji tamtego środowiska! A tak na marginesie to spójrzcie na jej nogi!-nie jedna piękność pozazdrości...

użytkownik usunięty
Nailyn

Hmmm... operacja plastyczna?? Myślę, że Sarah tego nie potrzebuje, pomimo tego, że nie jest "idealna" (mowa o urodzie) jest piękną kobietą, widzisz w niej pewnie tylko brzydki nos ;/;/;/ a to, że ma przepiękny uśmiech, czarujące spojrzenie i śliczne włosy i ciało to tego już nie widzisz, bo dobra AKTORKA powinna być taka jak, np. Pamela Anderson, nie ważny talent i naturalna piękność tylko duże cycki i "śliczna" tapeta na twarzy ;/;/;/ nie rozumiem ludzi, a najbardziej nastolatek... Uważasz się za taką piękność czy po prostu jesteś chamską zazdrośnicą, która wyrośnie na coś nic niewartego??!! A poza tym po co rozmawiamy o jej urodzie?? Chyba talent się liczy, a ona go posiada!!

Pzdr.

Nailyn

Pasukdne to są te silikonowe lale.