Sarah Michelle Gellar

Sarah Anne Michelle Prinze

7,9
8 068 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Michelle Gellar

Taka brzydka a ma takiego fajnego męża...

baska_89

Brzydka?? Chyba nie masz zbyt dobrego gustu. ja sądzę, że to jedna z najładniejszych aktorek, jak nie najładniejsza. A jeśli chodzi o jej męża to całkowicie się zgadzam. Freddie jest śliczniutki. =D

Kara_5

powalilo cie?! spojrz na siebie!@ pewnie zadna jestes jak h**! ona jest boska! idiotka;/

baska_89

Sara285 - każdy ma swój gust prawda?Ona wygląda jak słodka idiotka.A co do mojego wyglądu to pięknością nie jestem,ale jak chcesz to moge przesłać Ci moje zdjęcie a Ty prześlesz mi swoje,skoro wyzywasz mnie idt :),pozdr

baska_89

Słodka idiotka? Zastanów się trochę, bo chyba nie wiesz co mówisz.

Kara_5

Hahahaha on nie jest żadną słodką idiotką tylko takie role często gra ;]

baska_89

Nieładnie jest obrażać! Moglaś wyrazić swoje zdanie do SMG w inny sposób Jeb..a Bambusko.

LisiozmoRa

ej lisu - "jeb**a babmusko" - to mi się podobało ;D:D

baska_89

No nie powiedziałabym czy autorka tego komentarza jest brzydka
bo nawet nie widzicie jej twarzy a mowicie że jest brzydka
a co do Sary wcale nie jest pięknoscią jest ładna ale bez przesady
zeby odrazu uważac aktorki za pięknosci ja bym nie chciała ich widziec rano bez makijażu itp . Choc moze niektore są ładne nawet bez tapety
Żal Żal Żal !!!!!!!!!!!!! Ludzie każdy ma prawo wyrazic swoją opinie
na temat danego aktora lub aktorki przeciesz oni nie są wcale najpiękniejsi na swieci a szesnastolatki to najpiękniejsze laski pod słoncem to najlepszy okres młodzienczosci .Pozdrawiam ....

<333>

LOve_tOM_2

Sarah Michelle Gellar z tym makijażem wygląda jak zombie;)

baska_89

Każdy może wyrazić swoje zdanie, ponieważ każdy ma inny gust. To, że Tobie się podoba Saro285 i jak napisałaś powyżej uważasz, że jest BOSKA to Twoja sprawa, mnie ona za bardzo nie przypadła do gustu. Wolę inny typ urody, ale nie zamierzam Cię tutaj wyzywać, ponieważ nic mi to nie da, tylko zaprezentuję poziom swojej wypowiedzi, tak jak Ty to zrobiłaś. Mnie się podobają inne aktorki, ale jeśli ktoś się ze mną nie zgadza, to staram się dyskutować i używac argumentów, a nie obrażać. Trzeba mieś takt. "Idiotka"- na jakiej podstawie tak osądzasz baske650? Dlatego, że nie ma takiego gustu jak Ty? Dziewczyno, czasem trzeba się opanować...

baska_89

Nie jest za urodziwa, gra słabo i w dodatku w nieciekawych filmach. ot co!

Cyanide

nagrody jakie otrzymała Sarah Michelle Gellar
Złoty Popcorn 2000

Najlepsza aktorka (Szkoła uwodzenia (1999)
Najlepszy pocałunek (Szkoła uwodzenia (1999)

Nagroda Młodych 2003

Najlepsza aktorka w serialu TV (Buffy The Vampire Slayer (1997)

Nagroda Młodych 2002

Najlepsza aktorka komediowa (Scooby Doo (2002)

Nagroda Młodych 2000

Nagroda Młodych 1999

Choice TV actress 1999

Najlepsza aktorka telewizyjna (Buffy postrach wampirów 1999)

Saturn Award 1999

Najlepsza aktorka telewizyjna (Buffy the Vampire Slayer).

baska_89

Asiu678 ona mi poprostu wyglada na słodka idiotke,nie wiem czmu tak mi sie napisało.Dzięki Love Tom,Cyanide,Czarus1984-macie racje.Pozdrawiam

baska_89

baska650 - hehe, nie martw się, nie Tobie jednej. Ja też nie lubię Sary Michelle Gellar... Możecie mnie tu powyzywać, bo mnie to jakoś nie będzie bolało, po prostu wyrażam swoją opinię. Wkurza mnie to, że niektóre osoby takie jak: Sara285 wyzywają od "idiotek", gdzie w ogóle do tego nie mają podstaw. O gustach się nie dyskutuje i tyle. Nie każdy musi lubić tych aktorów, których ja i nie mam nic przeciwko temu, tylko trzeba mieć troszkę pohamowania i nie "wrzucać" na inne osoby, dlatego, że nie zgadzają się z Tobą.
Pozdr.

baska_89

A ja lubie Sarag i uwazam ze jest ladna. Co z tego ze jest slodka blondynka. To najezdzac tez musicie na Reese Witherspoon, bo tez jest blondi. To nie jest argument ze jest slodka i od razu fuj...

pszczolka

Tak się skałada, że oryginalnie wcale nie jest blondynką. Jedynie w większości filmów jest tak ucharakteryzowana.

baska_89

O jezu ona jezt jedną z najładniejszych aktorek, a ty co może piękność

Spój na Paris Hiltion to dopiero słodka idiotka bez muzgu!!!!

____PaN____PrZeMeK____

Jak już chcesz się tutaj wypowiadać to pisze się "mózg" ;)

Metaxa

moim skromnym zdaniem najładniejsza aktorka, nie obchodzi mnie jak wygląda bez makijażu, bo niby czemu miałoby? zdjęcie z FILMWEB nie trafione. ale jak wyglądała na przykład w szkole uwodzenia? miód:-) przede wszystkim ma w sobie coś co przykuwa uwagę, nie wiadomo co to jest ale to jest ;D

wojtas016

autorka tego tematu jest bardzo ładna, ale GRZESZY mówiąc, że SMG jest brzydka;P
pozdrawiam Wałcz;P

papusiak

Gdzie ją widziałeś,że wiesz,że nie jest brzydka ?

SaruSiowa

Tylko bardzo ładna ???? ; )

SMG jest ładna i utalentowana ,a pisać,że jest fuj to chyba nie najbardziej na miejscu ;) . Mogłaś to zostawić dla siebie,bo nie wiem po co to piszesz skoro są na tej stronie bynajmniej mam nadzieję jej fani. ;)

SaruSiowa

nie widziałeś tylko widziałaś:)
miałam przyjemność spędzić kilka cudownych godzin w towarzystwie baśki:)

baska_89

Pewnie ogromnie jej zazdrościsz! Co? Na pewno jesteś brzydka i przez to piszesz takie rzeczy...

baska_89

czyżby kompleksy? za krótki <br/> za krótki <br/>

baska_89

Jak ona jest brzydka to weź prosze cię Baśka zobacz w lusterko swoje .

baska_89

do najpiękniejszych nie nalezy!!!! na zdjęciach zyskuje, niestety gdy pojawia się na ekranie... nie chciałabym jej zobaczyć bez makijażu. Nie próbujcie mi teraz wypisywać że sama źle wyglądam, mnie się nie podoba tak jak załozycielce tematu, to jest moje osobiste zdanie i trzeba nikogo obrażać.

t_t_m

miało być "nie trzeba nikogo obrażać" :)!!!

użytkownik usunięty
t_t_m

Sarah jest prześliczna moim skromnym zdaniem, po prostu urocza. Jeżeli już, to Freddie mi nie podchodzi, bo taki mydłkowaty. Ale od Sary pazury i kły precz - ha!

Chyba się zakochałem xD
<3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 <3 <3 <3

baska_89

hmmm. freddie kiedyś był przystojny to fakt
ale że ona jest brzydka? Nie powiedziałabym. Jest całkiem ładna ale nie ma jakiejś oryginalnej urody. Taka zwykła blodnynka.
a co to talentu to wypowiadać się nie będę, bo mało filmów z nią widziałam

tacyssup

hahaha xD jesli ona jest brzydka to chyba ci cos w zyciu nie wyszlo , pozdrawiam

tacyssup

Oryginalnie blondynką nie jest.

baska_89

Kolejny "filmowy" temat na poziomie gimazjum. :-/

baska_89

Jest bardzo ładna ... nie wiem o co ci chodzi... No ale cóż, każdy ma swój gust nieprawdaż (nawet kobieta co do innych kobiet)

krzycho123

Cóż nie jest szpetna - w znaczeniu, że oczy od niej z obrzydzeniem odwracam ;) - ale z całą pewnością nie zalicza się do klasycznych piękności. Niska, chorobliwie chuda, z niezbyt urodziwą twarzyczką ( haczykowaty nos, przyduże usta), w której uwagę przykuwają jedynie, duże sympatycznie wyglądające oczy. Mały biust, włoski na rękach, płaskostopie. ;) No, nie jest urodziwa w klasycznym słowa tego znaczeniu, ale mimo to w jej aparycji jest coś sympatycznego - może to te oczy? A aktorom jest niezłą więc psów na niej wieszać nie będę. ;)

Picard

a ja powiem UOYA gdyż to wyraża więcej niż ten bełkot nad mą wypowiedzią

mrck48

Że jak? Można po polsku? Ale to ja bełkocze gdy wyrażam i MOTYWUJE swoje zdanie...

baska_89

jak dla mnie piękna...

baska_89

brzydka to jesteś ty!Sarah jest śliczna!!!!!!spójrz na siebie a dopiero później oceniaj innych!!!!

baska_89

Ma dośc specyficzny typ urody i nie kazdemu będzie się podobać, ale brzydoty nie można jej zarzucić ;p

baska_89

Ogólnie to wątek jest żałosny. Po co nam te informacje, że Twoim zdaniem jest brzydka,ochydna, czy co Ci tam jeszcze do głowy przychodzi... Myślę, że nie wiesz do czego służy filmweb...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tomucho77

Ładnie to tak drogi kolego/koleżanko odpowiadać na krytykę pod adresem znanej osoby? Kto ona jest dla Ciebie, że jej w ten sposób bronisz: siostra, mama, narzeczona? ;) Może się w niej podkochujesz ;) , ale to jeszcze nie powód by kogoś mieszać błoto, za wygłoszenie krytycznej opinii.

Picard

odpowiem ci jedno a jak można wygłaszać teorie że sara jest fuj brzydka jak nie jest a co do tamtej baby to mi ona zalatuje onym

tomucho77

nie wiem czy słyszałeś to powiedzenie: ,,nie ten ładny kto ładny, ale ten kto się komu podoba"? Dla Ciebie może być ona piękna, ale np. dla mnie nie jest - wole bardziej klasyczny ty urody. Inna sprawa, że założycielka tematu, mogła by lepiej ubrać swoje myśli w słowa... Zresztą z twoich tekstów wnioskuje, że jesteś jeszcze dość młody, więc Ci wybaczam ten ton - z czasem nauczysz się dyskutować, z poszanowaniem dla kogoś kto się z Tobą nie zgadza, :)

Picard

Autorka tematu nie mogła inaczej ubrać swoich myśli w słowa, ponieważ innych myśli nie posiada.
To czy aktorka ładna czy nie to kwestia gustu poszczególnych jednostek.
Autorka nie wie co to jest gust i nie dopuszcza do siebie myśli, że ktokolwiek może uważać Sarah za kobietę piękną.
Niektórzy ludzie po prostu myślą, że zawsze mają rację a reszta się myli. Po czym tak wywnioskowałam? Po tym, że jedynie osobom, które stwierdziły, że Sarah jest brzydka przyznała rację. Moje zdanie jest takie, że każdy ma własny gust i dla jednych jest ona piękna dla innych brzydka. W tym momencie autorka nie przyzna mi racji, ponieważ nie wbijam ostrych szpilek w Sarah.

Mam nadzieję, że założycielka z czasem nauczy się tolerancji. Słyszałam, że jest w modzie.

Picard

gościu ogarnij się jak ta twoja założycielka jest ładniejsza od sary to jestem kobietą a co do wieku to mam swoje na karku i nie powinno ciebie obchodzić kto ile ma lat a w większości przypadków ci młodsi są mądrzejsi od tych starych

baska_89

ja z kolei sądze że jej mąż jest dla niej za mało ładny ;)