Brzydka?? Chyba nie masz zbyt dobrego gustu. ja sądzę, że to jedna z najładniejszych aktorek, jak nie najładniejsza. A jeśli chodzi o jej męża to całkowicie się zgadzam. Freddie jest śliczniutki. =D
Sara285 - każdy ma swój gust prawda?Ona wygląda jak słodka idiotka.A co do mojego wyglądu to pięknością nie jestem,ale jak chcesz to moge przesłać Ci moje zdjęcie a Ty prześlesz mi swoje,skoro wyzywasz mnie idt :),pozdr
No nie powiedziałabym czy autorka tego komentarza jest brzydka
bo nawet nie widzicie jej twarzy a mowicie że jest brzydka
a co do Sary wcale nie jest pięknoscią jest ładna ale bez przesady
zeby odrazu uważac aktorki za pięknosci ja bym nie chciała ich widziec rano bez makijażu itp . Choc moze niektore są ładne nawet bez tapety
Żal Żal Żal !!!!!!!!!!!!! Ludzie każdy ma prawo wyrazic swoją opinie
na temat danego aktora lub aktorki przeciesz oni nie są wcale najpiękniejsi na swieci a szesnastolatki to najpiękniejsze laski pod słoncem to najlepszy okres młodzienczosci .Pozdrawiam ....
<333>
Każdy może wyrazić swoje zdanie, ponieważ każdy ma inny gust. To, że Tobie się podoba Saro285 i jak napisałaś powyżej uważasz, że jest BOSKA to Twoja sprawa, mnie ona za bardzo nie przypadła do gustu. Wolę inny typ urody, ale nie zamierzam Cię tutaj wyzywać, ponieważ nic mi to nie da, tylko zaprezentuję poziom swojej wypowiedzi, tak jak Ty to zrobiłaś. Mnie się podobają inne aktorki, ale jeśli ktoś się ze mną nie zgadza, to staram się dyskutować i używac argumentów, a nie obrażać. Trzeba mieś takt. "Idiotka"- na jakiej podstawie tak osądzasz baske650? Dlatego, że nie ma takiego gustu jak Ty? Dziewczyno, czasem trzeba się opanować...
nagrody jakie otrzymała Sarah Michelle Gellar
Złoty Popcorn 2000
Najlepsza aktorka (Szkoła uwodzenia (1999)
Najlepszy pocałunek (Szkoła uwodzenia (1999)
Nagroda Młodych 2003
Najlepsza aktorka w serialu TV (Buffy The Vampire Slayer (1997)
Nagroda Młodych 2002
Najlepsza aktorka komediowa (Scooby Doo (2002)
Nagroda Młodych 2000
Nagroda Młodych 1999
Choice TV actress 1999
Najlepsza aktorka telewizyjna (Buffy postrach wampirów 1999)
Saturn Award 1999
Najlepsza aktorka telewizyjna (Buffy the Vampire Slayer).
Asiu678 ona mi poprostu wyglada na słodka idiotke,nie wiem czmu tak mi sie napisało.Dzięki Love Tom,Cyanide,Czarus1984-macie racje.Pozdrawiam
baska650 - hehe, nie martw się, nie Tobie jednej. Ja też nie lubię Sary Michelle Gellar... Możecie mnie tu powyzywać, bo mnie to jakoś nie będzie bolało, po prostu wyrażam swoją opinię. Wkurza mnie to, że niektóre osoby takie jak: Sara285 wyzywają od "idiotek", gdzie w ogóle do tego nie mają podstaw. O gustach się nie dyskutuje i tyle. Nie każdy musi lubić tych aktorów, których ja i nie mam nic przeciwko temu, tylko trzeba mieć troszkę pohamowania i nie "wrzucać" na inne osoby, dlatego, że nie zgadzają się z Tobą.
Pozdr.
A ja lubie Sarag i uwazam ze jest ladna. Co z tego ze jest slodka blondynka. To najezdzac tez musicie na Reese Witherspoon, bo tez jest blondi. To nie jest argument ze jest slodka i od razu fuj...
Tak się skałada, że oryginalnie wcale nie jest blondynką. Jedynie w większości filmów jest tak ucharakteryzowana.
O jezu ona jezt jedną z najładniejszych aktorek, a ty co może piękność
Spój na Paris Hiltion to dopiero słodka idiotka bez muzgu!!!!
moim skromnym zdaniem najładniejsza aktorka, nie obchodzi mnie jak wygląda bez makijażu, bo niby czemu miałoby? zdjęcie z FILMWEB nie trafione. ale jak wyglądała na przykład w szkole uwodzenia? miód:-) przede wszystkim ma w sobie coś co przykuwa uwagę, nie wiadomo co to jest ale to jest ;D
Tylko bardzo ładna ???? ; )
SMG jest ładna i utalentowana ,a pisać,że jest fuj to chyba nie najbardziej na miejscu ;) . Mogłaś to zostawić dla siebie,bo nie wiem po co to piszesz skoro są na tej stronie bynajmniej mam nadzieję jej fani. ;)
nie widziałeś tylko widziałaś:)
miałam przyjemność spędzić kilka cudownych godzin w towarzystwie baśki:)
do najpiękniejszych nie nalezy!!!! na zdjęciach zyskuje, niestety gdy pojawia się na ekranie... nie chciałabym jej zobaczyć bez makijażu. Nie próbujcie mi teraz wypisywać że sama źle wyglądam, mnie się nie podoba tak jak załozycielce tematu, to jest moje osobiste zdanie i trzeba nikogo obrażać.
Sarah jest prześliczna moim skromnym zdaniem, po prostu urocza. Jeżeli już, to Freddie mi nie podchodzi, bo taki mydłkowaty. Ale od Sary pazury i kły precz - ha!
hmmm. freddie kiedyś był przystojny to fakt
ale że ona jest brzydka? Nie powiedziałabym. Jest całkiem ładna ale nie ma jakiejś oryginalnej urody. Taka zwykła blodnynka.
a co to talentu to wypowiadać się nie będę, bo mało filmów z nią widziałam
Jest bardzo ładna ... nie wiem o co ci chodzi... No ale cóż, każdy ma swój gust nieprawdaż (nawet kobieta co do innych kobiet)
Cóż nie jest szpetna - w znaczeniu, że oczy od niej z obrzydzeniem odwracam ;) - ale z całą pewnością nie zalicza się do klasycznych piękności. Niska, chorobliwie chuda, z niezbyt urodziwą twarzyczką ( haczykowaty nos, przyduże usta), w której uwagę przykuwają jedynie, duże sympatycznie wyglądające oczy. Mały biust, włoski na rękach, płaskostopie. ;) No, nie jest urodziwa w klasycznym słowa tego znaczeniu, ale mimo to w jej aparycji jest coś sympatycznego - może to te oczy? A aktorom jest niezłą więc psów na niej wieszać nie będę. ;)
Ma dośc specyficzny typ urody i nie kazdemu będzie się podobać, ale brzydoty nie można jej zarzucić ;p
Ogólnie to wątek jest żałosny. Po co nam te informacje, że Twoim zdaniem jest brzydka,ochydna, czy co Ci tam jeszcze do głowy przychodzi... Myślę, że nie wiesz do czego służy filmweb...
Ładnie to tak drogi kolego/koleżanko odpowiadać na krytykę pod adresem znanej osoby? Kto ona jest dla Ciebie, że jej w ten sposób bronisz: siostra, mama, narzeczona? ;) Może się w niej podkochujesz ;) , ale to jeszcze nie powód by kogoś mieszać błoto, za wygłoszenie krytycznej opinii.
odpowiem ci jedno a jak można wygłaszać teorie że sara jest fuj brzydka jak nie jest a co do tamtej baby to mi ona zalatuje onym
nie wiem czy słyszałeś to powiedzenie: ,,nie ten ładny kto ładny, ale ten kto się komu podoba"? Dla Ciebie może być ona piękna, ale np. dla mnie nie jest - wole bardziej klasyczny ty urody. Inna sprawa, że założycielka tematu, mogła by lepiej ubrać swoje myśli w słowa... Zresztą z twoich tekstów wnioskuje, że jesteś jeszcze dość młody, więc Ci wybaczam ten ton - z czasem nauczysz się dyskutować, z poszanowaniem dla kogoś kto się z Tobą nie zgadza, :)
Autorka tematu nie mogła inaczej ubrać swoich myśli w słowa, ponieważ innych myśli nie posiada.
To czy aktorka ładna czy nie to kwestia gustu poszczególnych jednostek.
Autorka nie wie co to jest gust i nie dopuszcza do siebie myśli, że ktokolwiek może uważać Sarah za kobietę piękną.
Niektórzy ludzie po prostu myślą, że zawsze mają rację a reszta się myli. Po czym tak wywnioskowałam? Po tym, że jedynie osobom, które stwierdziły, że Sarah jest brzydka przyznała rację. Moje zdanie jest takie, że każdy ma własny gust i dla jednych jest ona piękna dla innych brzydka. W tym momencie autorka nie przyzna mi racji, ponieważ nie wbijam ostrych szpilek w Sarah.
Mam nadzieję, że założycielka z czasem nauczy się tolerancji. Słyszałam, że jest w modzie.
gościu ogarnij się jak ta twoja założycielka jest ładniejsza od sary to jestem kobietą a co do wieku to mam swoje na karku i nie powinno ciebie obchodzić kto ile ma lat a w większości przypadków ci młodsi są mądrzejsi od tych starych