A dlaczego? Gra bardzo dobrze-Nie sztucznie, jest przekonująca. Ma śliczny uśmiech i bogaty "warsztat" aktorski. Jest b. ładna. A to, ze nie ma moze najwiekszego wykształcenia (chodź nie wiem co ona tam ostatniego ukończyła) to i tak uważam, ze jest b. inteligentna. A dlaczego? Po pierwsze nie zachowuje się tak jak te wspaniałe gwiazdki. Jest wierna i oddana męzowi. Nie rozbiera sie dla kasy no i jest całkowicie naturalna- nic sobie nie operwała plastycznie. Nie chodź też tam gdzie są Paparazii. Uważam ja za jedną z najlepszych aktorek i szanuje ją! Ten kto sie ze mną nie zgadza ma poprostu klapki na oczach ;]
Zgadzam się z tobą w 100%. Nie wiem, dlaczego można by ją nie lubić ;P. To najlepsza aktorka jaką znam!
Zgadzam się w 100% - moja ulubiona aktorka. NAjbardziej podaba mi się w niej, że nie robi z siebie bógwie jakiej gwiazdy, chociaz nią jest.
co tu dużo pisasc jest zajebista i tyle...zgadzam sie ze wszystkimi na tej stronce ze jest zajebista nie sprzedaje sie i że jest lojalna wobec swego męza Frediego :P
z pewnoscia ma miliony jak niewiecej wielbicieli takich jak my a dlaczego ...nobo wiecie sami ..jest ok spox,extra,noi w moim i waszym typie :P
pozdro (lisu)