Sarina Farhadi

7,3
333 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarina Farhadi

Naprawdę ma 20 lat ? W "Rozstaniu" gra 11latkę... Choć jak dla mnie to wygląda na jakieś 15.

ewelina358

To prawda, też byłam zdziwiona. Wiadomo, że nie metryka się liczy tylko warunki, bardzo często aktorzy dobijający do trzydziestki grają licealistów czy dwudziestolatków wchodzących w życie, ale trzeba przyznać, że nie zdarza się, żeby taka dorosła dziewczyna grała jedenastoletnie dziecko. Inna rzecz, że wygląda naturalnie, jak w filmie była mowa, że ma jedenaście lat, to nie miałam wątpliwości, że pewnie gra ją jakaś uczennica w wieku 11-13 lat, a tu proszę :)

Akurat wczoraj oglądałam "Absolwenta", jego bohater ma na początku filmu dwadzieścia lat, a grający go Dustin Hoffman miał wtedy dwadzieścia dziewięć. Taka sama różnica wieku, z tym, że właśnie dwudziestolatek to nie dziecko :)

ewelina358

NIE. Naprawdę w "Rozstaniu" miała 13 lat. Nie wiem, skąd ktoś wziął ten 1992 rok... No i to nie jest "jakaś uczennica", tylko córka reżysera :) (co w żadnym stopniu nie ujmuje jej talentu)

Już poprawiłem datę urodzenia - ale pierwszy raz dodawałem coś na Filmwebie, więc nie wiem, czy zrobiłem to poprawnie.

użytkownik usunięty
ewelina358

Ona ma teraz niby 24 lata, a wygląda starzej niż 40, więc chyba na odwrót u niej z tym wiekiem lol.