szkoda ze juz postarzal sie ale wogole nie widze juz jego filmow nowych...widac ze nie ma czasu na filmy albo poprostu nie dostaje propozycji a fjanie by bylo gdyby byl np "Kickboxer 6 -return" wogole Sasha superowo zagral davida sloane poprostu skromnie milutko i cieplo plynelo od niego z filmu... cenie go :)! ciekawe tylko jak teraz wyglada oj oj ciekawa jestem i to strasznie... nigdzie ani widu ani slychu o nim a szkoda :( ten usmieszek jego i oczka mmmm... :):):)
Istny Strong Man ;]
Jakby się uśmiechnął idąc ulicą to bym go poznała tak to nie było by nawet mowy ;)
Kurczę, facet trochę przesadził z siłką. Nic dziwnego, że nie ma czasu na granie, skoro całe dnie ciężary przerzuca ;)
Strasznie teraz facet wygląda, poza tym ma już swoje lata, ale pamiętam, że te 15 lat temu to podobał mi się jak cholera, a KickBoxera II i III to oglądałam aż się taśma przerwała:D Sentyment...
Nadal jest niezłe ciacho,ale to już dojrzały mężczyzna,a nie młodzik za którym nastolatki piszczą ot cała różnica.Nie każdy mężczyzna w jego wieku tak dobrze wygląda a przypomnę ma już dwie dorosłe córki może nawet jest już dziadkiem.