Lubię go za naturalność i talent.
Zaczynając od śpiewu:
- przeciwieństwie do wielu jpopowych gwiazd naprawdę potrafi śpiewać, czysto i ma ładną barwę. Poza tym rusza się niesamowicie.
Przez sztukę:
- bo Satoshi jest artystą, świetnie rysuje i tworzy, naprawdę jest na co popatrzeć.
Aż po grę:
- chciałabym zobaczyć spektakle, w których występuje, bo po tym, co pokazał w "Maou"... Dajcie mu dobry scenariusz, a zagra na naprawdę wysokim poziomie.
Poza tym wydaje się być bardzo sympatyczny, co też plusuje. Mój ulubiony wokalista Arashi.
w końcu trafiłam na fankę Ohno! ;D jest cudowny :) wszechstronnie uzdolniony, przesympatyczny i skromny. Ideał ;D
Wciąż walcze o to, aby dodano "Maou" do jego dorobku...ale czekam już zbyt długo na akceptację poprawek...i przydałaby sie jakaś jego fotka. Nawet Nino ma lepszy profil.
zgadzam sie pod każdym względem! może nie co do sztuki, bo niestety mimo że wiele o tym słyszałam, nie miałam okazji się o tym przekonać /jeżeli macie jakieś linki to bardzo bym prosiła ^^/ a tak poza tym... świetnie śpiewa - lubię go słuchać, mimo że za Arashi nie bardzo przepadam i jest niesamowicie dobrze zapowiadającym się aktorem... uważam że gra zdecydowanie lepiej od Juna o którym tak wiele się mówi. niesamowity... im dłużej go oglądam tym bardziej go podziwiam. :)
Arashi jest, jakie jest, ale bez niego Ohno do dzisiaj nie byłby sławny, bo by mu się nie chciało zająć karierą. Pewnie przymierałby z głodu jako artysta ;) Zachwyty nad Jun'em w dużej mierze wynikają z.. no, powiedzmy to sobie, jego urody. Jun-bait :)
Zgadzam się z tobą (prawie) całkowicie . Prawie , ponieważ nie widziałam żadnego filmy / serialu / czy spektaklu .
I tutaj mam pytanko czy mogłabyś mi polecić jakiś fajny film z nim ?
W sumie problem jest taki, że o ile gra Ohno jest na wysokim poziomie, o tyle filmy, które w większości zawierają całe Arashi, są średnie.
Co po prostu MUSISZ ;) obejrzeć, to drama Maou, bo i fabuła, i gra aktorska są świetne. Nie widziałam "Mou Yuukai Nante Shinai", ale tak z filmów to chyba "Kiiroi Namida", aczkolwiek główne skrzypce gra tam Nino.
Okej , dziękuję ;)
A tak co do jego śpiewu wczoraj słyszałam go po raz pierwszy i muszę przyznać , że jest naprawdę niesamowity Można by powiedzieć , że zakochałam się w jego głosie od pierwszej chwili . ;3
Natomiast jeśli chodzi o jego sztukę , to jego obrazy całkowicie mnie zaciekawiły (masz rację jest na co popatrzeć) .
A on sam jest bardzo interesujący i (oczywiście ) bardzo przystojny (mogę na niego patrzeć i patrzeć xd) *.*
I dobrze! Ohno zdecydowanie potrzebuje więcej fanów!
Jego sztuka może podobać się lub nie, wiadomo, ale na pewno jest to coś interesującego. :)
Dla mnie on jest przede wszystkim uroczy i te okrągłe policzki.. Nic, że jest o tyle starszy, sama słodycz.
Noo , te policzusie .. Chociaż mi się najbardziej w jego wyglądzie podobają oczy ;3
Właśnie trochę się zdziwiłam gdy ujrzałam jego wiek , ale nie robi mi to xd
Arashi jeszcze w ogóle funkcjonuje ?
Przerwę? Przecież nie mają przerwy, album na 2014 pewnie dopiero się nagrywa xD
A online.. ja epizody po prostu.. "kupowałam" ;) gdy leciał, ale szybkie wyszukiwanie dało mi takie coś http://www.gooddrama.net/japanese-drama/maou ale nie wiem, czy wszystko działa
Coo serio ? (xD) Czytałam , że mają przerwę ;O
Może to był jakiś stary post , albo mój kochany móżdżek coś źle wyczytał o_-
Okk , dzięki ;)
I dzięki za oświecenie z tą "przerwą" xD
No nie wiem, Tokyohive o niczym nie pisze, tylko o trackliście do nowego wydawnictwa, więc..
Miłego oglądania :)