Satoshi OhnoII

8,8
22 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Satoshi Ohno

Lubię go za naturalność i talent.
Zaczynając od śpiewu:
- przeciwieństwie do wielu jpopowych gwiazd naprawdę potrafi śpiewać, czysto i ma ładną barwę. Poza tym rusza się niesamowicie.
Przez sztukę:
- bo Satoshi jest artystą, świetnie rysuje i tworzy, naprawdę jest na co popatrzeć.
Aż po grę:
- chciałabym zobaczyć spektakle, w których występuje, bo po tym, co pokazał w "Maou"... Dajcie mu dobry scenariusz, a zagra na naprawdę wysokim poziomie.

Poza tym wydaje się być bardzo sympatyczny, co też plusuje. Mój ulubiony wokalista Arashi.

Drago_2

w końcu trafiłam na fankę Ohno! ;D jest cudowny :) wszechstronnie uzdolniony, przesympatyczny i skromny. Ideał ;D
Wciąż walcze o to, aby dodano "Maou" do jego dorobku...ale czekam już zbyt długo na akceptację poprawek...i przydałaby sie jakaś jego fotka. Nawet Nino ma lepszy profil.

mala_aga88

tez go uwielbiam, wlasnie za 'Maou' i za to, ze jest taki slodki :)

Drago_2

zgadzam sie pod każdym względem! może nie co do sztuki, bo niestety mimo że wiele o tym słyszałam, nie miałam okazji się o tym przekonać /jeżeli macie jakieś linki to bardzo bym prosiła ^^/ a tak poza tym... świetnie śpiewa - lubię go słuchać, mimo że za Arashi nie bardzo przepadam i jest niesamowicie dobrze zapowiadającym się aktorem... uważam że gra zdecydowanie lepiej od Juna o którym tak wiele się mówi. niesamowity... im dłużej go oglądam tym bardziej go podziwiam. :)

melancolica

Arashi jest, jakie jest, ale bez niego Ohno do dzisiaj nie byłby sławny, bo by mu się nie chciało zająć karierą. Pewnie przymierałby z głodu jako artysta ;) Zachwyty nad Jun'em w dużej mierze wynikają z.. no, powiedzmy to sobie, jego urody. Jun-bait :)

Drago_2

Zgadzam się z tobą (prawie) całkowicie . Prawie , ponieważ nie widziałam żadnego filmy / serialu / czy spektaklu .
I tutaj mam pytanko czy mogłabyś mi polecić jakiś fajny film z nim ?

parableoflove

W sumie problem jest taki, że o ile gra Ohno jest na wysokim poziomie, o tyle filmy, które w większości zawierają całe Arashi, są średnie.
Co po prostu MUSISZ ;) obejrzeć, to drama Maou, bo i fabuła, i gra aktorska są świetne. Nie widziałam "Mou Yuukai Nante Shinai", ale tak z filmów to chyba "Kiiroi Namida", aczkolwiek główne skrzypce gra tam Nino.

Drago_2

Okej , dziękuję ;)
A tak co do jego śpiewu wczoraj słyszałam go po raz pierwszy i muszę przyznać , że jest naprawdę niesamowity Można by powiedzieć , że zakochałam się w jego głosie od pierwszej chwili . ;3
Natomiast jeśli chodzi o jego sztukę , to jego obrazy całkowicie mnie zaciekawiły (masz rację jest na co popatrzeć) .
A on sam jest bardzo interesujący i (oczywiście ) bardzo przystojny (mogę na niego patrzeć i patrzeć xd) *.*

parableoflove

I dobrze! Ohno zdecydowanie potrzebuje więcej fanów!
Jego sztuka może podobać się lub nie, wiadomo, ale na pewno jest to coś interesującego. :)
Dla mnie on jest przede wszystkim uroczy i te okrągłe policzki.. Nic, że jest o tyle starszy, sama słodycz.

Drago_2

Noo , te policzusie .. Chociaż mi się najbardziej w jego wyglądzie podobają oczy ;3
Właśnie trochę się zdziwiłam gdy ujrzałam jego wiek , ale nie robi mi to xd
Arashi jeszcze w ogóle funkcjonuje ?

parableoflove

Dzień, w którym Arashi przestanie działać będzie dniem, w którym stanie ziemia. ;)

Drago_2

Hahahah xD A czyli po prostu mają przerwę . To dobrze ;3

Drago_2

A jeszcze tylko takie pytanko gdzie mogę obejrzeć "Mao " online ?

parableoflove

Przerwę? Przecież nie mają przerwy, album na 2014 pewnie dopiero się nagrywa xD

A online.. ja epizody po prostu.. "kupowałam" ;) gdy leciał, ale szybkie wyszukiwanie dało mi takie coś http://www.gooddrama.net/japanese-drama/maou ale nie wiem, czy wszystko działa

Drago_2

Coo serio ? (xD) Czytałam , że mają przerwę ;O
Może to był jakiś stary post , albo mój kochany móżdżek coś źle wyczytał o_-
Okk , dzięki ;)
I dzięki za oświecenie z tą "przerwą" xD

parableoflove

No nie wiem, Tokyohive o niczym nie pisze, tylko o trackliście do nowego wydawnictwa, więc..

Miłego oglądania :)

Drago_2

Oglądałaś może "Kagi no kakatta heya" ?

parableoflove

Hmm, nie. Nawet nie wiedziałam, że wystąpił xD Może obejrzę, jeśli gdzieś znajdę

Drago_2

Aha :| No właśnie nigdzie nie mogę znaleźć z napisami ;_;