Scott AdkinsII

Scott Edward Adkins

7,5
17 529 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scott Adkins

Coś mi się zdaje, że ten aktor za 3 lata zastąpi miejsce Jean-Claude van Damma :). Nie wiem jeszcze nic o nim, ale świetnie zaprezentował się w filmie "Niekwestionowany". Aczkolwiek wiem, ze Van Damma technice walki nigdy nie dorówna. Teraz nagrywa z Jeanem film "Shapherd", mają razem wystąpić w tym filmie. Ciekawe co z tego wyjdzie.

pozdrawiam fanów Van Damma oraz Adkinsa.

Dariusz.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
spiderqq

wiesz co nawet mi sie podoba ta wizia van damm juz ma swoje lata widac to w filmach a scott adkins jest mlody i ma warunki fizyczne zeby wymiatac jak van damm i nie jest powiedziane ze nigdy nie dorowna van dammowi bo to jest kwestia treningu a scott adkins z tego co mi wiadomo trenuje duzo ale jak poogladamy film to ocenimy jak razem wypadli narazie pozdrawiam fanow obu tych aktorow;-)

daniel807

Mi on z twarzy trochę trochę przypomina Bena Afflecka.

Jarecki_10

Scott rozniósł by Van Damma szybciutko nawet gdyby van damme był w życiowej formie , oglądnijcie sobie filmy z treningu Scotta i zobaczcie kto co potrafi , van damme trenował jedynie karate a scott z 5 sztuk walki, van damme przynim wypada blado!

Jarecki_10

A mi Ryana Raynoldsa .

Jarecki_10

Dokladnie, mi tez przypomina Bena Afflecka, szczególnie w "niekwestionowanym"

Pijany_Mistrz

sorry za offtopic, ale co myślicie o nowej gwiazdce Gina Carano? http://pl.wikipedia.org/wiki/Gina_Carano zadebiutuje niedługo w filmie Haywire

Turkisz80

Ja nawet nie wiem kto to jest, pierwsze słysze, więc nie mam co sądzić. Sorry xD

daniel807

Trenuje ostro, będą z niego ludzie:)http://www.youtube.com/watch?v=MWu_LXME510

spiderqq

No i co zastąpił? Słabo i raczej nigdy tak nie będzie. Aktorzy którzy potrafią tylko się nawalać już nigdy nie osiągną takiej popularności jak Van Damme czy Seagal. To już nie wróci.

spiderqq

kopacz z niego jest bardzo dobry . Warunki i umiejetnosci posiada naprawde na bardzo wysokim poziomie

zicki

Jestem ciekaw Scott Adkins vs Tony Jaa wydaję mi się że scott łatwi go jak chcę