Scott AdkinsII

Scott Edward Adkins

7,6
15 728 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scott Adkins

siema slyszalem a mozna powiedziec ze widzialem plakat undisputed 3 ale nigdzie nie ma o tym informacji ani zwiastunow ani zapowiedzi raczej to nie bylo pewne zrodlo dlatego mam pytanie czy ktos jeszcze wie cos na ten temat jak tak to prosze o odpowiedz undisputed 2 postawil bardzo wysoko poprzeczke tego typu filmow wiec ciekawe jak by bylo gdyby byla 3 czesc tego filmu ale nie wyobrazam sobie 3 czesci bez bojki

daniel807

Znalazłem coś takiego
http://www.imdb.com/title/tt1156466/
Scott Adkins w Undisputed 3 no no zapowiada sie ciekawie moze wyjdzie w 2008 roku

leon241

ja tez wlasnie to widzialem ale na stronie adkinsa nie wiem jak wy ale jak wyjdzie to poogladam z piec razy nawet zeby byl gowniany

daniel807

no własnie czekam z niecierpliwością na undisputed 3 ale tylko ze scottem bo koleś jest zajefajny i b. przystojny jak na angola. I jest szybki. Mam nadzieję że premiera będzie jakoś w połowie 2008r. bo wszędzie tylko napisane jest że będzie w 2008 ale kiedy dokładnie to nie wiadomo. ja tez obejrzę chyba z 20 razy tak jak undisputed 2. Normalnie ekstra film. A tak chodzić na zajęcia do szkoły w której uczy Adkins marzenieee.

dziukla

o tu sie zgdze z toba ale ty chyba jesest dziewczyna ???????:D

daniel807

daniel jasne że jestem dziewczyna i dlatego scott mi się bardzo podoba no i extra walczy cud miód, pozdro