to ziomek nie wypowiadaj się na forum tegoż aktora, bo jak wiadomo takie wypowiedzi denerwują osoby, które akurat lubią tego aktora, a i nie sądzę żebyś oglądało jego naprawdę bardzo dobre filmy, nie trzeba mieć góry oskarów, żeby być bardzo dobrym aktorem
Witam..Twoja wypowiedź mnie bardzo zafascynowała, naprawdę chciałbym się dowiedzieć kim jest człowiek, który o takim aktorze mówi, że "nie widzi w nim nic dobrego"..Z całą pewnością mogę przypuszczać, że jest to wypowiedź kogoś bardzo młodego, lub kogoś kto nie widział tak naprawdę żadnego filmu z Sean'em Connery..No cóż, każdy ma prawo się wypowiedzieć na tym forum więc trzeba uszanować nawet taką opinię..
Pozdrawiam i zachęcam do oglądania filmów z tym właśnie aktorem, jeżeli macie wątpliwości co obejrzeć to polecam "Szukając siebie"...
moim zdaniem bardzo utalentowany aktor. nawet jeśli film nie przypadnie mi do gustu to jego gra jest super. a urodę też ma specyficzną - im starszy tym przystojniejszy.
To że Ty potrafisz wymienić 70 lepszych(według Ciebie) aktorów nie oznacza że ktoś inny nie może uważać go za jednego z najlepszych i wystawić mu oceny 10/10.
Vladymir czy jakoś tak ... najdurniejszy argument świata ... Fakt że ktoś nie gra w filmach nie pozbawia go prawa do oceny filmów/aktorów. Pomyśl zanim coś napiszesz
Jesteś aktorem, reżyserem bądź kimkolwiek innym związanym z branżą filmową filmową że oceniasz aktorów i filmy na filmwebie? Przypuszczam że wątpie. Więc co było głupiego w tym co napisałem?
A w domu wszyscy zdrowi? Niebardzo wiem o co Ci chodzi z tą modą na sukces, chwalisz się tym że to oglądasz czy co? Jeżeli tak to interesuje mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg....
W domu wszyscy cudownie świrnięci jak Monk...moda na suknie ,a nie na sukces. Chyba pomyliłam adres. Kto oglądał tą pięciominutówkę na YT z numerem 1943 to wie. he he he.Pozdrawiam
No więc ja nie oglądałem i nie wiem ale z tego co piszesz podejrzewam że ten zwrot zostal tam użyty. Ja o ile dobrze pamiętam znam go z jakiejś bajki, o ile się nie mylę z Herculesa. Znam i stosuję od dawna ;)