To bardzo możliwe że brak Ci w jego grze doświadczenia. Ja oceniam go w kategorii debiutu i widzę że może być z niego ktoś naprawdę dobry-prawdziwy aktor.
Ja równieź uważam, że jest przed nim przyszłość. Bo przecież taki talent niemoże pozostać niezauważowy :) I z całego śerca życzę mu, żeby na jego koncie było jak najwięcej ról ;)
To prawda ;) Ten facet jest uroczy. Niemniej jednak, nie mogłam mu dać więcej niż 7 - chociaż jak na debiutanta to i tak dobrze :)
Sebastian w Tancerzach gra naprawdę dobrze-jego rola jest jedną z najlepiej zagranych w całym serialu, nie jest sztuczna, ale wiadomo że ma jeszcze sporo przed sobą. Niemniej jednak, mimo tego że za jakiś czas po mo moim poście pojawi się kilka postów antyfanów którzy go nie lubią "bo nie" i będą mu specjalnie wlepiać złe oceny, ja daje 9 ze znakiem jakości. Z tego faceta może być dobry aktor.
Nie twierdzę, że gra źle. Wręcz przeciwnie - gra nadzwyczaj dobrze jak na początkującego aktora. W "Tancerzach" wyraźnie pokazuje swój talent i charyzmę. Ale jednak czegos mi w jego grze brakuje. Nie wiem, co to jest, może to najzwyczajniejsze w świecie doświadczenie.... ;)
mimo iż ma zaledwie 21 lat to jest bardzo męski i dorosły wewnętrznie ( a przynajmniej ma taką rolę).
A gdzie on mieszka albo studiuje?
Studiuje w Krakowie a mieszka w Wawie, mialam okazje go poznac :) uwazam ze gra bardzo dobrze w serialu - niesmialy niepozorny chlopak- na zywo bardzo smialy i wygadany( niezle ciacho :D:D:D )