Sebastian Fabijański

7,4
44 531 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sebastian Fabijański

Chyba sie zakochalam!!! Czy jest cos czego on nie potrafi robic??? Spiewa tanczy pieknie wyglada i jeszcze jak super gra. Taki jest delikatny w tym miusicalu. I ma takie cos co nie wiem jak opisac, ale jakos tak nie widac ze wogule gra. Superrrrr

sandrulalala1992

Faktycznie jest dobry. Po genialnej roli w "Tancerzach" jako jedyny się wybił. "Jeziorak"prawdziwy debiut filmowy, nie licząc tych innych produkcji z niewielką rolą, ale tutaj pokazał co potrafi i jeszcze pokaże. Nie myliłam się. Najlepsza rola w 'Misja Afganistan", najlepsza kreacja męska w "Panie Dulskie" . Ale to co robi w "Strażakach" jest po prostu niesamowity. Widać, że każda rola u niego jest inna. No i to nie Adamczyk, Karolak, Szyc, Zakościelny, Pawlicki czy Wesołowski, którzy ciągle wyskakują mi z lodówki. Widać, że ten aktor obiektywnie dobiera role. Rola we "Wszystko gra" może nie najlepsza, ale jak przystało na aktora zrobił to co mógł i nikt nie może na niego narzekać, bo ciągle słyszę, że drewno. Jego duet z Kingą Preis to najpiękniejszy moment jaki widziałam w kinie. Niech wszyscy obejrzą filmy z udziałem tego aktora. Jedynie co do niego nie pasuje to rola w tej głupiej telenoweli na polsacie, ale dobrze, że go skasowali. Teraz ewidentnie widać, że mimo małej produkcji filmów lepiej dobiera role niż ci głupi celebryci. Czas przystał na nowych i zdolnych, a nie kolejnych celebrytów, bo Sebastian to nie celebryta tylko aktor. Wystarczy go tylko obejrzeć w filmach a nie oceniać po jednym serialu lub jakiejś gorszej roli, bo to się każdemu może zdarzyć.

sandrulalala1992

o matko.. Ty tak na serio? XDDDDDDDDD