Moja, jego ulubiona rola, to ta z ubiegłego roku z filmu Inter Mediolan -Barcelona część druga. To wspaniałe spojrzenie na sędziego, leżąc na murawie... Hmm Arcymistrz, dziwne, iż nie dostał nawet nominacji do statuetki Akademii za tamten występ :(
frustu frustu :)
dla mnie jako kibica Barcelona takie sytuacje są szczególnie przykre jak dorosły facet trzyma się za twarz, płacze, biega za sędzią za każdy razem jak ktoś go dotknie. Pedro, Sergio powinni dostać z raz czerwona kartkę za takie zagrywki to może by przemyśleli sprawę? nie wiem sam. Alves raczej nie reformowalny a wkurza maksymalnie no ale cóż. Przecież nie będę płakał przez to? W sumie daje to troche do myślenia. Bo nie przypominam sobie aby za czasów Rajkarda czy jeszcze dalej sięgając w przeszość- Van Galla było aż tylu aktorów w zespole. Zapewne jest przyzwolenie Pepa na takie zagrywki. Może wydorośleją? :D
pozdrawiam!
Cieszy mnie ze juz nawet kibice Barcy zaczynaja otwarcie mowic o tym pajacowaniu.
Uefa powinna przegladac zapisy video i zawieszac za takie zagrywki wszystkich bez wyjątków.
Raz, drugi i może takiego pajacowania na boiskach byłoby mniej.
Musza cos z tym zrobic bo to przypomina balet a nie piłke nożna