Sergiusz jest jednym z - jesli nie zdecydowanie naj- - najbardziej obiecujących aktorów najmłodszego pololenia. W "Rodzinie Zastępczej" ujawnił się jego niezwykły dar, w "Tam, gdzie żyją ..." widac, jak bardzo się rozwinął.
Też mogę powiedzieć że go znam i pisać różne nienormalne historie. Pewne jest to że autorka tematu ma nierówno pod kopułką...
dlaczego wzdaje sie super widyialam go w programie ,,Ja tylko pytam
i na zywo tez jest z niego niezly luzak .
Może i jest luzakiem, ale wiesz mi. To kompletny idiota. On po prostu na ekranie chce zrobić dobre wrażenie ale można sie go wstydzić na ulicy. Wydaje się jakby był wychowywany na ulicy. Mozliwe ze przesadzilam.
jego sarszliwa wadą jest chaskość. Moja znajoma dała mu złote mysli a on je spalił. Sory, ja to uwarzam za powazne odchyły.
wsumie to jest tak ja znam go tylko z ekranu a ty na zywo ,więc nie wiem tak do konca jaki on jest.
czy jest taka podobna stronka do tej z muzyką jesli cos wiecie na ten temat odpiszcie z gory dziękuje
Jak możesz tak mówić?! Ja marze otym żeby chodzić z tak seksownym chłopakiem do szkoły!! Jejć... jest GENIALNY...niestety chyba się nie poznamy:( Ale i tak całuje koffanego Sergiuszka:*
Ja go uwazam, za toatlna pomylke... wogle siem nie nadaje na aktora.. wogle to znam go ze szkoly, i jest beznadziejny... zreszta, jak widac, spora czesc osob tak mysli... a jaka aktora to jush wogle go nie trawie... to moje zdanie..;]
Wzrostu, tego nie bardzo wiem....nawet na oko. No niewiem..pwoiedzmy...175??a moze 180? Nie jestem dobra w mierzeniu wzrostu na oko.
Co do uczenia sie. Tego także nie bardzo wiem...jest w równoległej klasie..
On jest jakis nienrormalny, idzie korytarzem i nagle wybucha psychicznym śmichem.:|:|:|
Nie tylko on jest nienormalny ... jakbym ciebie zobaczył to pewnie tez bym tak zareagował ... bo piszesz pierdoły jakich mało ...
Wez cos wymyśl lepszego a nie "wzioł złote mysli i spalił " i wróc gdy skonczysz 12 lat
Nie mów mi co ja gadam, wyrażam swoje zdanie więc mnie nie zmuszaj do zmieniania zdania ;) Jesteś niepoważny ot co ;]
Mówisz to co niewiesz, mozliwe nawet że jestem starsza od ciebie. Ale wiek tu nie gra roli jeśli chciałbys wiedzieć,
Popieram cie ..:: Lanooz ::... Znam go tylko z serialu ale denerwuje mnie strasznie. Gra tekiego kozaka. Jednym z moich marzen jest mu dac po pysku. On wyglada na takiego co sie zachowuje tak jak opisalas.
Wiesz, co nie znam cię, ale dla mnie to dziwne, jesteś jego Qumpelą z budy, a tutaj normalnie i rzekomo całkiem legalnie rzucasz się jego (lub nie jego, na tyle głupia żeby sprawdzać nie byłam) nr gg, opowiadasz o jego życiu osobistym--- nie no brzmi jakbym go broniła, ale jednym słowem słońce robisz pod publiczkę. Osobiście go nie znam, szczerze mówiąc nawet nie chcę, ale wy nie rozróżniacie jednej bardzo prostej rzeczy. Sergiusz to też człowiek, taki jak my wszyscy, ma swoje fobie i upodobania, i powinniśmy go szanować jako człowieka, w ogóle wszystkich trzeba szanować, jako ludzi, bo (nie bo nie mogę pisać ,,bo’’ tylko gdyż!!!) gdyż jeśli nie mamy szacunku to innych nie mamy go też dla siebie poza tym ja osobiście znam jeszcze gorsze przypadki od niego. A że czasem w szkółce coś mu odwala to jego charakter daje o sobie znać bądź lansuje sobie po prostu wizeruneQ. Osobiście jestem za tym 1, wyobraź sobie swoje życie na miejscu jego, latasz po planach filmowych na okrągło, twoje pseudo fanki nie odstępują cię na krok, czasem nie masz czasu żeby wyjść z Qumplem i rzucasz do niego textem w stylu: ,, Wiesz sorry, ale mam robotę, może w przyszłości'', już po kilku dniach takiego lajfu miałabyś dość i chciałabyś podobnie jak on rzucić to wszystko w cholerę i być ot przeciętnym nastolatkiem, nie dziwie się, że mu odwala aczkolwiek nie powinien tego nadużywać. Absolutnie nie jestem jego fanką i nie wypisuje na forum ciągle tylko texty w stylu: ,, Sergiusz jesteś boski, koffam cię błagam napisz mi chociażby to, że masz mnie w 4 literkach!'' ( to bez aluzji, co do niektórych of course) po prostu go cenię jako tako, nie podziwiam, nie uwielbiam, ale też nie potępiam do reszty, jak na mnie cenienie to z resztą i tak strasznie dużo. Może nawet czasem mu współczuje tego całego ciągłego otoczenia samej plejady ,, gwiazd'' i pewnych innych people, broń Boże nie zazdroszczę ani nie staję się przez to zgryźliwa, dla mnie jest po prostu, OK i tyle, nie jestem zwolenniczką tych, co to wszędzie zostawiają swoje maile, co dotyczy takich ,,aktorków'' ( nie bierzcie sobie fanki tego jako urazę do jego powiedzmy ,, skromnej osoby'' ) jak on, ale tym razem profilaktycznie jakby ktoś chciała wywołać jakąś rewolucję to: rewolucjonistka151@autograf.pl ... :-P
powiem tak:dziwi mnie fakt z tymi Złotymi Myslami aczkolwiek kazdy człowiek w pewnym momencie ma jakieś odchyły.
pozatym skoro wybucha śmiechem na korytarzu to jest nienormalny? to ja przepraszam ale połowa ludzkości powinna być w wariatkowie.
w tym ja.
bez przesady.chłopak korzysta z życia a ty mu zarzucasz Bóg wie co.
żal tyłek ściska.
Jeśli chodzi o serial (stare odcinki), to on dla mnie od dziecka był z lekka pieprznięty, tzn. czasem miał jakieś odchyły, niby nic wielkiego, a denerwował się z byle powodów. Ja odróżniam fikcję od rzeczywistości, ale skoro kilka osób napisało jaki on jest w realu, to coś w tym musi być.
Jeśli to prawda, to wyobrażam sobie jego zachowanie w szkole, taki cwaniaczek, śmiać się na cały korytarz też nie powinien, znalazł się kurwa luzak.. po tym co tu wyczytałem, to pewnie zwykły adehadowiec wymagający terapii.
"Jeśli chodzi o serial (stare odcinki), to on dla mnie od dziecka był z lekka pieprznięty, tzn. czasem miał jakieś odchyły, niby nic wielkiego, a denerwował się z byle powodów."
I stwierdzasz to tylko po jego roli w serialu?