Shannon Leto

Shannon Christopher Leto

9,6
70 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Shannon Leto

widac mu czubek glowy przez moze 3 sekundy. ale w napisach koncowych jest ;)
za to w 'moim tzw zyciu' wygladal super fajnie. szkoda, ze 'czas' robi swoje ;)

Oo. A ja sie zastanawialam przez dlugi czas po obejrzeniu filmu gdzie go przeoczylam. :D

użytkownik usunięty
Ana_Lucia_2

szkoda, że czas robi swoje?! przecież on z wiekiem wygląda coraz lepiej!

zgadzam sie w 100 % Shannimal jest coraz przystojniejszy i nie wygląda na swój wiek :]

Kinuska

i nadal nie mogę w to uwierzyć, że on ma już ponad 40 lat. Jest tak przystojny, że spokojnie dałabym mu max 30

kanciastoporta

ha nooo niedługo 41... Ja nie moge uwierzyć ze niecałe 2 tyg temu sie do niego przytulałam :DDDD

Kinuska

miałaś golden ticketa ?! :O

xxelka

Niee na lotnisku ich ( Shannona i Toma) złapałam jak już nasz kraj opuszczali :)
Opłacało się czekać 4h :DD:DD

Kinuska

wow serio? haha nieźle xD chociaż ja i tak bym mogła tyle czekać...z tym, że na Jareda xD

xxelka

był Jared ale przyszedł przed nimi, nie widzialam go ponoc był zamaskowany :D.. 4 h to nie duzo, przed koncertem stałam na dworze 9 :D:D:D

to po prostu geny Leto! :D

smajluu

Widzieliście może zdjęcie Constance, ich mamy? To chyba dzięki niej chłopcy mają wciąż piękne i młode buźki. Kobieta 60lat a wygląda jak sporo przed 50-tką-to, dopiero geny;D

Btw. Shannon dopiero wyglądający tak jak teraz, ew.1-2lata wstecz wygląda najbardziej seksownie i męsko, po co mu kredka skoro ma tak niesamowite oczy :D

netty89

Jak zobaczyłam zdjęcie Constance to pomyślałam, że Shannon jest do niej bardzo, bardzo podobny. Między nią, a Jared aż takiego podobieństwa nie widzę. Widocznie jest bardziej podobny do swojego taty :))

smajluu

To racja! Shannon to czysta mamuśka, ten nos:P
Ale za to oprowadza się z nią tylko Jared, bo nie widziałam nigdy wspólnego zdjęcia Shanniego z mamą