Ja jestem fanką 30STM, ale jak zobaczyłam ten komentarz to na myśl mi przychodzi tylko tyle: kimkolwiek jesteś masz rację, zgadzam się w 100% Shannon to 40letni facet, który zachowuje się jak sweet, widzieliście jego zdjęcia przy lustrze, kur*a ja sama jestem nastolatką, ale nie zniżam się do poziomu "wydymaj usteczka i pstryk focia do lustereczka", jeszcze jak mu wymalują oczy czarną kredką to już totalnie wygląda jak ku*ewka ;D przykro mi Shannon, lubię cię, ale czasami aż wstyd się przyznać, że wiem kim jesteś ;/
jakieś pół roku temu koleżanka mi o nich powiedziała, więc sprawdziłam na jego Twitterze i rzeczywiście zdjęcie jak sweet, nie wiem czy teraz też ma to zdjęcie, bo nie śledzę jego strony :)
ja widze tylko jedno bo nie mam twittera ;/ ale przynajmniej widac ze to jego profil, bo po czym poznac jak nie po zdjęciu w zabrudzonym lustrze xD
huehueheuheuheuhe nie ma to jak brać wszystko na serio , jak Tomo na zdjęciach udaję goryla , a Jared podczas koncertu klepie w tyłek jakiegoś różowego miśka to też bierzesz to na serio ? Oni wszyscy są tak pozytywnie poje** , że już nic w ich zachowaniu mnie nie zdziwi i właśnie to jest jeden z głównych powodów dlaczego ich kocham Shannon ma 41 lat , Jared 40 a Tomo 32 i zachowują się jakby mieli 10 i to jest w nich naj zajebistsze , że nie robią z siebie 40 letnich facetów którzy wszystko wiedzą i nie są sztywniakami którzy wejdą na scenę zagrają swoje i zejdą , tylko oni się tym bawią widać , że to kochają.
Skoro tego nie rozumiesz to może nie powinnaś być ich fanką -.-
nie śledzę ich życia prywatnego 24/7, jestem jedynie fanką muzyki, którą tworzą, wybacz jeżeli nie potrafię tego zrozumieć
Ja słucham ich, baaardzooo, ale nie powiedziałabym, że jestem fanką.
Chyba niektórzy wiedzą, o co mi chodzi... ;)
Powiem tak : Chłopaki z 30 second To Mars wyglądaja jak na swój wiek naprawde BARDZO DOBRZE! ;) Nie wiem ale nigdy nie powiedziałabym że Jared ma 40 lat a Shannon 41 ;) Tomo też prezentuje sie doskonale ;) Widac że o siebie dbają ;) I dobrze...