Nie żebym się czepiała, ale oglądałam zwiastun Step Up 3 i zauważyłam że ma dziewczyna zeza, ja nie chce nic mówić ale jak to będzie w 3D to będzie zabawnie;p
dokładnie! Czego mam zazdrościć bo nie rozumiem? Dziewczyna fajnie się rusza a pozatym jestem fanką step up, więc nie wiem co ma tu zazdrość do rzeczy. Myśl trochę to nie boli :] Baju..
jaka zazdrość?!?!
ja również jestem wielką fanką Step up, nie mogę się doczekać trzeciej części i widzę, że ta aktorka świetnie tańczy, ale nie da się zaprzeczyć, że ma zeza, którego właśnie widać w zwiastunach filmu. jaka zazdrość?!?!
no to co ze ma zeza co z tego Step up 3D niezle sie zapowiada. MoCuishler zastanow sie co pisze a dopiero pozniej pisz ok ps. moze ty popracuj nad soba
nie mam nic do niej, tylko jak ogladalam 2 poprzednie czesci, to aktorki, ktore graly glowne bohaterki wygladaly na mlode...
ONA TEZ JEST MLODA, ale mam cos innego na mysli, ona ma 27 lat, a wyglada na 35~. to moje osobiste zdanie, a dlczego tak sadze, ze wyglada staro? 1. zmarszczki, 2. brzydki(jak na moj gust) usmiech i 3. ma zeza :P
na film oczywiscie pojde z przyjemnoscia :))
Ona wyglada moim zdaniem na tyle,ile ma lat. Moze i ma zeza,ale jest sliczna i seksowna. Zycze dalszej kariery! Taniec w STEP UP 3D poszedl jej znakomicie. :) ode mnie ma 9.
Dokładnie! Pasuje jej to, chociaż może dziwnie to brzmi. A rusza się świetnie, rewelacja jak dla mnie.
Hah. :) faktycznie dziwnie to brzmi. :)
Tanczy swietnie,jestem pod wrazeniem jej talentu.