Shawn MichaelsV

Michael Shawn Hickenbottom

6,3
27 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shawn Michaels

dla mnie jest najlepszym wrestlerem i ma efektowny atak kończący. tylko szkoda ze został zaatakowany przez Ortona i niewiadomo co z nim

użytkownik usunięty
Walker_

No jest dobry przyznam, a pierwsze slysze ze zostal zaatakowany przez ortona :|
Dla mnie jest spoko fajna piosenke ma poczatkowa WWE themes - Sexy Boy :)

Pozdrawiam fanów HBK :)

to że został zaatakowany przez "Legend Killera" Ortona to to był jeden ze storylinów który sie zakończył walką o pas WWE na PPV(niestety HBK niezdobył tytułu).na bierząco obecnie mozna oglądac właśnie WWE Raw gdzie HBK występuje na polskim kanale Extreme sport.kazdy fan powinien oglądac co tydzień emitowane Raw,polecam:) pozatym Randy Orton też okazał sie z czasem w moim przekonaniu bardzo dobrym wrestlerem,choc nieczysto walczącym...

Walker_

Sweet chin music!!!!!!!!
HBK jest najlepszy, a razem z Triple H tworzą najlepszy tagteam DX. Uwielbiam wszelkie funny momments z DX lub HBK, HHH osobno

Walker_

OCZYWIŚCIE !!! KTO ZE MNĄ SIĘ NIE ZGADZA NIECH SIĘ ZE MNĄ ZMIERZY NA RINGU
!!!!!!!

EVEWWE

ZGADZAM SIE!! JAK BYŚ WYSZEDŁ ZE MNĄ NA RING TO BYM CI ZROBIŁ RKO, TOMBSTONE PILEDRIVER, FU, BBBBBBBAAAAATTTISSSTAAA BOMMMMBBBBBB

arekmatusiewicz14

a ja się wtrącę do waszej walki i dołożę od siebie sharpshootera i speara!:)

Lady_Sakura

Wystarczy Big Boot, później Chokeslam, a na koniec Tombstone Piledriver i już mamy Rest In Peace... ;) Albo, żeby się nie męczyć od razu Hell's Gate i po sprawie. Pozdrawiam maniaków wrestlingu. :D

Egon_Olsen

Ode mnie macie chłopaki po Pedigree :P a swoją drogą to zajebiste były sceny w kuchni,jak sprzedał kopa tej smarkuli :)))

użytkownik usunięty
elina81

Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wszystkie największe cioty na filmwebie się zleciały jak muchy do gówna idźcie się wszyscy leczyć

Walker_

Moj ulubiony wrestrel zaraz po nim Randy Orton

Walker_

Ja uwielbiam Undertaker'a, zaraz po nim HBK.

Szajba

U mnie 1 Undertaker a Shawn może 5 lub 6.