dla mnie jest najlepszym wrestlerem i ma efektowny atak kończący. tylko szkoda ze został zaatakowany przez Ortona i niewiadomo co z nim
No jest dobry przyznam, a pierwsze slysze ze zostal zaatakowany przez ortona :|
Dla mnie jest spoko fajna piosenke ma poczatkowa WWE themes - Sexy Boy :)
Pozdrawiam fanów HBK :)
to że został zaatakowany przez "Legend Killera" Ortona to to był jeden ze storylinów który sie zakończył walką o pas WWE na PPV(niestety HBK niezdobył tytułu).na bierząco obecnie mozna oglądac właśnie WWE Raw gdzie HBK występuje na polskim kanale Extreme sport.kazdy fan powinien oglądac co tydzień emitowane Raw,polecam:) pozatym Randy Orton też okazał sie z czasem w moim przekonaniu bardzo dobrym wrestlerem,choc nieczysto walczącym...
Sweet chin music!!!!!!!!
HBK jest najlepszy, a razem z Triple H tworzą najlepszy tagteam DX. Uwielbiam wszelkie funny momments z DX lub HBK, HHH osobno
ZGADZAM SIE!! JAK BYŚ WYSZEDŁ ZE MNĄ NA RING TO BYM CI ZROBIŁ RKO, TOMBSTONE PILEDRIVER, FU, BBBBBBBAAAAATTTISSSTAAA BOMMMMBBBBBB
Wystarczy Big Boot, później Chokeslam, a na koniec Tombstone Piledriver i już mamy Rest In Peace... ;) Albo, żeby się nie męczyć od razu Hell's Gate i po sprawie. Pozdrawiam maniaków wrestlingu. :D
Ode mnie macie chłopaki po Pedigree :P a swoją drogą to zajebiste były sceny w kuchni,jak sprzedał kopa tej smarkuli :)))
Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wszystkie największe cioty na filmwebie się zleciały jak muchy do gówna idźcie się wszyscy leczyć