Czytałem gdzieś, że Andrew ma powrócić w trzecim sezonie (jupi) . Czy ktos wie moze, czy to jest pewne ??? Pan Cherry, chyba scenarzysta, mowił, że kiedy tworzył postac Andrew to wzorował się na samym sobie, m.in. kiedy on powiedzial matce, że jest gejem, ona odpowiedziała mu to samo co Bree: "kochałabym Cie nawet gdybyś był mordercą", więc myślę, że nie zrezygnowałby z postaci Andrew ... ale nigdy nic nie wiadomo. Jakby ktoś wiedział cos konkretnego to byłbym wdzięczny :)
Dzięki :) obejrzałem już cały 3 sezon i jestem pewny, ze Andrew powraca. Nie będzie go tak dużo jak w poprzednim sezonie, ale w dwóch-trzech początkowych odcinkach bedzimey mogli go zobaczyć całkiem sporo. Jego stosunki z Bree baardzo się polepszą, mam nadzieję, że jednak w 4 seoznie znowu się pokłócą :P
W 4 sezonie na Wisteria Lane zamieszka dóch gejów. Ciekawe jakie będę ich relacje z Andrew ... czy mozemy się spodziewać kolejnego romasu ? ;>
Nie licz na to.
Bob i Lee zamieszkali w dawnym domu Almy Hodge (lub jak kto woli Betty Applewhite) i sobie razem żyją a
Andrew nie ma zn nimi kontaktu.
Stosunki Bree z synem są już normalnie. Andrew powiedział do matki: "Dziękuje, że wyrzuciłaś mnie wtedy z
domu, bo to pozwoliło mi dorosnąć - wybaczyłem Ci już dawno."