Silvia NavarroI

Silvia Angélica Navarro Barva

8,7
402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Silvia Navarro

Moim zdaniem jej gra aktorska się strasznie pogorszyła. W nieposkromionej miłości aż mnie
denerwuję. Pamiętam jak grała w ''Catalina i Sebastian'' to była cudowna.

nm_1996

Nie wiem czy ktoś też zauważył, że Camila w AB płacze jakby torsji dostała... I w ogóle wokół tyle ładnych kobiet, a wszyscy nie wiedzieć czemu się w niej zakochali

Edi13

no straszna ta jej rola :(

Edi13

Wypowiadacie się bo zazdrościcie,sami nie lepiej byście zagrali... Ale widocznie nie macie co do roboty jak tylko smarować durnymi tekstami!!

nm_1996

tak jest do bani zwlaszca w nieposkromione milosci i ten jej smiech i placz zalosny a jak sie ubiera i wogule duzo ladniejsze sa w tym serialu

Monalia

no ja bym tą Luz Marię dała na protagonistkę.

Monalia

Amor Bravio zagrała genialnie.. Sam ubiór dodał jej seksapilu...

kluska1518

uwielbiam ją w tej telci, ogladam drugi raz:) i pewnie jeszcze raz obejrzę:)

użytkownik usunięty
nm_1996

o tak Catalina, Perła to były jej najlepsze role.. ale i tak ja lubie i chyba jest moją ulubiona aktorką :D

Jej płacz wymyślają scenarzyści nie ona sama... Ciekawa jestem czy wy płaczecie z klasa!!! Wypowiadacie się nie wiedząc ile trzeba cierpliwości i siebie samej w taka jedna telenowele...

kluska1518

Chyba nie wiesz o czym piszesz, owszem scenarzysci to wymyślają kiedy ma płąkać a nie jak ma płakać. Ona jest beznadziejna i według mnie mało urodziwa.

użytkownik usunięty
nm_1996

Nie wiem czy nadal tak myślisz ,ale obejrzyj sobie ją w telenoweli ( Mi corazon es tuyo ) Sylvia jest tam genialna, ja tak samo przedtem uważałam ,że jest kiepska ,nawet ja obrażałam ,ale po obejrzeniu tej właśnie telki , ta aktorka mnie przekonała )