Silvia NavarroI

Silvia Angélica Navarro Barva

8,7
402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Silvia Navarro

....iż nie jest ona szablonową, wypacykowaną pięknością. Owszem jest piękną i seksowną kobietą, ale przecież w zawodzie aktorki nie to jest najważniejsze. Najważniejsze, w przypadku Silvii obok wszechstronnego talentu, jest to, że główną cechą jej aktorstwa jest empatia, a poprzez to każda postać w jaką się wciela jest autentyczna - w każdej postaci można się zakochać. Widziałem i tak właśnie odbieram wszystkie jej dotychczasowe role (także teatralne).
Aktualnie z utęsknieniem czekam na rozwinięcie tematu komediowego w najnowszej telenoweli "Mi corazon es tuyo", w której Silvia będzie grała Anę - dziewczynę prowadzącą podwójne życie: za dnia będzie nianią 7. dzieci, a w nocy tancerką na rurze! Do tej roli dodatkowo opanowała w bardzo wysokim stopniu niełatwą sztukę tańca na rurze :) To dopiero wyzwanie....

Ranczer

Obejrzałam z jej udziałem wszystkie seriale oprócz tego i tak samo jak ty czekam z niecierpliwością... Jej gra aktorska ujęła mnie za serce... Jest genialna i piękna Aktorka przez duże A