:)
Też mi się wydaje, że wszyscy będą oburzeni.
W sumie to się nie dziwię, bo jest naprawdę wieeeeele lepszych aktorek od tej pani, a 1# to już przesada ;//
I wszystkie aktorki maja tendencję spadkową ;(
To tylko chwilowo potrwa. Przekroczyła 1000 głosów, to weszła na listę. Zaraz dostanie trochę głosów i spadnie. Zawsze tak jest.
nie to jest chyba jakiś żart xD jakoś nie widziałam sobie polskiej aktorki
NAWET w pierwszej dziesiątce, a co dopiero z pierwszym miejscem. chociaż
zgadzam się z resztą chwila moment i nie będzie jej na pierwszym miejscu.
A moim zdaniem Sonia zasługuje na pierwsze miejsce. Jest jedną z najlepszych aktorek XXI wieku. Szczerze polecam wszystkim "Rezerwat", czy "Show".
chyba sobie kpisz? lepsza od Meryl Streep, Charlize Theron, Nicole Kidman, Angeliny Jolie? Bohosiewicz nie zasługuje nawet na pierwsza setke, jej dorobek filmowy nie dorasta do pięt filmografii innych aktorek z listy
hahahaha... dobry żart:] prawie się nabrałam. domyśliłam się tylko dlatego, że ta aktorka to kompletne beztalencie!
ciesz się Soniu bo to długo nie potrwa... wsumie to fajnie widzieć przynajmniej raz polskie nazwiskona 1 miejscu;)
Ten ranking jest jakiś dziwny skoro Janda ma średnią 7,92 i jest 120 to dlaczego przed nią są aktorki z średnią np. 7,87?
co ona robi na 8 miejscu????Wiecie,że jest wyżej od Charlize Theron (osoby , która została uznana przez Akademie filmową najlepszą aktorką pierwszoplanową za film MONSTER)...Nie jest zlą aktorką, ale napewno nie zasługuje na 8 miejsce
no tak bo polska aktorka to tylko powinna podłogi zamiatac bo sie do niczego nie nadaje. Przecież tylko AMERYKAŃKIE gwiazdy mają prawo być w tym rankingu...
ludzie poczytajcie co piszecie, zal wam ,żeśta z Polski aż tak się wstydzicie? Nie ma czego...